Dünyayı Ağlatan Karikatür..ağlamasakta cok acındırıcı::::

pardus

New member
İsrailli Çocuk: Babam dedi ki: Siz Arablar şeytansınız, teröristsiniz, hayvansınız!!

Filistinli Çocuk: Babam bana hiç bir şey demedi, sizinkiler Öldürmüş!!

hakikten tüyler diken diken oluyor...biraz düşündüğümüzde::::::çizene helal olsun..amacına ulaşmıştır::::...

rabbim yardım etsin çok düşündürücü çok da utanç verici bir karikatür bu zulümleri gördükçe şunu çok daha iyi anlıyorumki insanı insan yapan imanın bünyeye dahil olması yoksa sadece et ve kemik ten başka bir şey değil...paylaşım için rabbim razı olsun selam ve dua ile...

"Legad halagnel insane fi ahseni tagvim,sümme radednahu esfele safiliyn."
(Tin suresi)
Budur Allah'ın esfeli safiline inenlerden olduğunu söylediği mahlukat.
Allah'ım yapmamız gerekirken yapamadıklarımızdan dolayı azab etme,affına sığınıp,merhametini dileniyoruz.

asıl utanması gerekenler çocuklarına bomba üzerine yazılar yazdırıyor ama.....
(filistine atılacak bombaların üzerine israilli çocuklar " sevgilerimizle" yazmışlardı.......)

asıl utanması gereken ne yazıkki kendi adıma söyleyeyim benim düşman zaten belli düşman ya ben sözde kardeşleriyim ama ben akşam sıcak yatağımda afedersiniz ama horul horul uyurken orda onların canları yanıyo köpeği ısırdığı için suçlayamazsınız köpeğin içinde vardır bu tıpkı iki ayaklı köpeklerdeki gözyaşı akıtma duygusu olduğu gibi ama ben onların yardımına koşamadığım sürece onlardan yani köpeklerden daha aşağıdayım

Dünyanın umurunda değil orada olan bitenler. Ne yazık ki biz de onlara uyuyoruz ve UYUYORUZ... Allah tez zamanda aklımızı başımıza getirsin

Geri