F fetih New member 29 Ara 2006 #8 ALLAH C.C Rahman ve Rahim olan eşi ve benzeri olmayan Yüce Mevla Razı olsun İNŞALLAH
I isimsiz New member 6 Ocak 2007 #13 allah razı olsun arkadaşlar...çok güzel duaları paylaşmışsınız bızlerle... amin.....
S sibel New member 9 Ocak 2007 #14 Rabbim hepimizin bütün dualarını kabul buyurur inşallah. resimler ve dualar için yüce Mevlam razı olsun.
Rabbim hepimizin bütün dualarını kabul buyurur inşallah. resimler ve dualar için yüce Mevlam razı olsun.
G gönüldostuelif New member 9 Ocak 2007 #16 Off ya yapamıyorum niye küçük oluyor....geceden beri üğraşıyorum sinir oldum yaa yardımmmmm reyyann ablayaaa...
Off ya yapamıyorum niye küçük oluyor....geceden beri üğraşıyorum sinir oldum yaa yardımmmmm reyyann ablayaaa...
B berfut New member 9 Ocak 2007 #17 reyyan kardesim ne kadar teşekür etsek az gelirsana bu güzel duaları bizle paylastın rabbim senden razı olsun
reyyan kardesim ne kadar teşekür etsek az gelirsana bu güzel duaları bizle paylastın rabbim senden razı olsun
M mhmt New member 10 Ocak 2007 #18 reyyan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... amin..amin...amin... bütün dualarınıza\dualarımıza amin...
reyyan' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... amin..amin...amin... bütün dualarınıza\dualarımıza amin...
Y yýldýz New member 10 Ocak 2007 #19 mhmt' Alıntı: amin..amin...amin... bütün dualarınıza\dualarımıza amin... Genişletmek için tıkla ... Tüm kalbimle katılıyorum kardeş. Başka çıkış yolu yok galiba.
mhmt' Alıntı: amin..amin...amin... bütün dualarınıza\dualarımıza amin... Genişletmek için tıkla ... Tüm kalbimle katılıyorum kardeş. Başka çıkış yolu yok galiba.