Dostlari Olmali Insanin

Mücahid

New member

dostları olmalı insanın,
aynen gemilerin limanları gibi
zaman zaman uğradığın
yükünü boşalttığın
dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda

sonra açık denizlere uğurlamalı seni,
geri döneceğin günü bekleme umuduyla
bazan rüzgara o açmalı yelkenini
yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla
halatlarını çözmeli
seni çok
ama çok özlemeli

dostları olmalı insanın,
ermiş, bilge hayatı ezbere okuyabilen
düşünmediklerini düşündüren
seni bir cambaz ipinde güvenle tutabilen
gerektiğinde senin’çün ateşi yutabilen

yolunu ışıtan ustan olmalı,
şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini
sana vermeli soğuk bir kış gününde
üzerindeki tek gömleğini

sağolasın mücahit hocam, bir insanın 1000 tane arkadaşı olurmuş ama bir tane dostu olmazmış,bunu hatırlardım bir an için.... bol dostlu bir yaşamımız olur inşaallh.

rabbim razı olsun emeğinize sağlık ...lakin hep dost ararız fakat aranılan dost olabiliyormuyuz düşünmüyoruz ..selam ve dua ile..

beni benden cok dusunen dostum var elhemdulillah.rabbim herkese Allaha dost olan dostlar nasib etsin

seni çok
ama çok özlemeli
Allah(CC)razi olsun.Varmi böyle dostu olan:confused:

evet dostları olmalı insanın..........
ruhunun kabz halinde yanına gittiğin anda kabzın basta dönüştüğünü hayretle yaşadağın...
sıkıldığında bir alo sesinde ruhunun inşirah bulması gibi.....
veya dünya da ki cennet tezahürü olduğunu düşündüğün anda kalbine ılık bi meltemin gelmesi ve seni savurması gibi...
hayatı değerli kılacak dostları olması lazım ki insanın şu hayatta ne için yer kapladığının farkına varabilsin...

Rabbim herkeze hayırlı dostluklar nasip etsin.ve banada.dostum diyeceğim biri olmadı...:4_12_11:

sen üzülme dostum.... biz bize yeteriz....dile gelmesede ne hacet kalpten geçsin.. önemli olan kalple hissedilen ve dokunulan şeyler değil midir?

evet galiba haklısın canım ne bilim.dost olmayı severim....

saolun var olun
kalpler bir olsun...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks