Dimdik ayaktayım..

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Kendini bilmez, terbiyesiz, edepsiz, insanlıktan nasibini alamamış bir kaç kişi benim islamforum'da kullandığım nicki adult sitelerde kullanmaya başlamışlar...bcetin bi yere kadar, hadi 81'de bir yere kadar..ama bcetin811 kasıtlı yapılan birşey..Hepsini Allah'a havale ediyorum..(bu bilgi bana bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştı)

Kendini bilmez, terbiyesiz, edepsiz, insanlıktan nasibini alamamış bir kaç kişi benim islamforum'da kullandığım nicki adult sitelerde kullanmaya başlamışlar...bcetin bi yere kadar, hadi 81'de bir yere kadar..ama bcetin811 kasıtlı yapılan birşey..Hepsini Allah'a havale ediyorum..(bu bilgi bana bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştı)

Iftiraya karsi Basvuru sahsen ve yalniz yapiliyor Rahmana,Alemlerin Rabbi yardimcin olsun zor iftiraya katlanmak..Cok iyi bilirim...Rahmana emanet ol.

Allah'a havale etmekten başka çözüm yolu yok çetin kardeş ama çok şaşırdım bi nicki bile taklit eden kişiden ne çıkar bilemiyorum....

yazık ya ...... sonucta herkes kendini biliyor senide biliyor takma kafana....
mesala mucahid nickli de cok kimse hepsi aynı mucahidmi sence bence değil..

Kardeşim sen,seni Mevla seni biliyor.Bizde seni biliyoruz hamdolsun.sıkma canını bu tipler heryerde var malesef,merak ettiğim nasıl bir sapıkça düşüncedir ve ne anlıyorlar.Allah'a havaletmişsin ya bu onlara yetecektir.Merak etme.Dua ile

"Köpeklerin ağzı denize değdi diye , deniz kirlenmez."

MEVLANA CELADDİN RUMİ

Köpeklerin ağzı denize değdi diye , deniz kirlenmez."

Ruşen kardeşim yine döktürmüşsün. Allah razı olsun

Kesin Seni Reelden Taniyan Bu Nickle Yazdiğini Bilen Birisidir Bence Peşini Birakma Ama Hangi Sikintiyla Uğraşirsan Uğraş Hep Canini Sikmadan Gayet Sakin Olarak Irdelemendir(bu Naçizane Bir Kardeş Tavsiyesidir)bana Yapilan Hiçbir şeyin Peşini Birakmam Ama O Esnada Zerre Kadar Canimi Sikmam.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks