Dedem öldü Kardeşlerim

Mücahid

New member

Resim alıntıdır:
Can kardeşlerim çok sevdiğim dedem bu sabaha karşı hakka yürüdü.Üzüntüm büyüktür.Cuma namazına müteakip cenaze defn edilecek.Dualarınız,Tesbih ve Yasinlerinizle acıma ortak olacağınızı bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim.

"" İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN""

Melekül Mevt
Yağmur yağsa
Bardaktan boşalırcasına
Gözyaşlrım karışsa yağmura

Kimseler uğramasa yanıma
Bir tek melekül mevt uğrasa
Bir dua edecek kadar vaktim kalsa
Ve duruşum yine de ümitli olsa.

Tebessümün içindeki boşluk belli olmasa.
Sağlam görünsem yine de,
Melekül mevt uğradığında.

Ben ağlasam
Ve yağmur gizlese gözyaşlarımı
Kimseler uğramasa yanıma
Bir tek melekül mevt uğrasa.

Kimseler bilmese ağladığımı
Bir tek melekül mevt anlasa
Yağmur yağsa
Bardaktan boşalırcasına...

Mustafa Emre Can

"İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inş. Hepimizin gideceği yer abicim başınız sağolsun. Dedeniz ve bütün ölülerimiz için yasin okuyucam inşAllah..

ALLAH (c.c) rahmet eylesin mübarek insan mış demek cuma gününe denk geldi
(küllün nefsun zaikatıl mavt) her nefis ölümü tadacaktır
ALLAH (c.c) yakınlarına sabır versin acınıza ortak olduk kardeşim ailecek

selam ve dua ile

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.
Allah(cc)rahmet eylesin insallah mekani cennet olsun üzüntünüz üzüntümüzdür.Allah(cc)ailesini sabir versin.

Mücahid abicim başınız sağolsun..Allah(c.c) mekanını cennet eylesin.Sizlerede sabır versin inşallah..

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
başın sağolsun kardeşim...Allah rahmet eylesin...

ALLAH (C.C) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Cemalini görenlerden, Peygamber Efendimize komşu olanlardan eylesin.

innaLİLLAHİ ve inna ileyhi RACİUN
abi ALLAH rahmet eylesin..başınız sağolasun..Allah sabırlar versin..

selametle

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN...başınız sağolsun..rabbim sabırlar versin insallah ..selam ve dua ile..

s.a.. Abi Allah rahmet eylesin...mekanı cennet bahçelerinden bir bahçe olur insallah...selametle

Esselamü aleyküm,
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah, cuma sabahı Hakkı Rahmetine kavuşmak herkese nasip olmaz.

Allah hepinizden razı olsun can kardeşlerim.Acılar paylaşılınca hafiflermiş yüreğimdeki yükü hafiflettiniz dileğim, rabbimde sizlerin sıkıntılarınızı hafifletir.Ne mutlu bana ki Allah sizler gibi samimi kardeşler nasib etti.Tekrar Allah cümlenizden razı olsun

Allah rahmet eylesin...
Mekanı cennet, toprağı bol olur inşallah...
Allah geride kalanlarına sabır versin...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks