Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Deccal' in Ordusu(Yecüc-Mecüc)

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
USO Nedir?

USOlar, gündüz veya gece faaliyet gösteren, isikli, koyu renkli ya da metalik görünüslü olan, çok çesitli sekilleri bulunan (oval, daire, küre, üçgen, yumurtamsi, silindirik vb.), dünyanin hemen her degisik bölgesinde bulunan okyanuslara, denizlere, göllere, nehirlere veya dere sularina dalan ya da sudan çikarak gökyüzüne yükselen, salt su yüzeyinde seyreden, su altinda olaganüstü hizlarla giden veya bir sekilde su ile ilgilenen (mesela, boru araciligiyla denizden su alan UFOlar gibi), hem denizalti, hem gemi, hem uçak ve hem de uzay araci özelliklerini yerine getiren kompleks ve tuhaf araçlardir.

USOlar UFO Literatürünün Yüzde Kaçini Olusturur?

En muhafazakar UFO arastirmacilari bile tüm UFO olaylarinin en azindan % 35'inin denizlerde ya da suya yakin bölgelerde meydana geldigini kabul etmektedirler (internet Alintisi, 1998; Çesitli Özel Notlar, 1999). UFO arastirmacisi Ivan Terence Sanderson'a göre tüm UFO raporlarinin yaklasik % 45'i USO gözlemlerinden olusmaktadir. Bir baska degerli UFOlojist olan Antonio Ribera ise toplam UFO olaylarinin % 50'den fazlasi USOlarla ilgilidir der (internet Alintisi, 1999).

USO Arastirmasinda Karsilasilan Metodolojik Sorunlar Nelerdir?

USOlar konusunda arastirma yapanlarin karsilastiklari sorunlar çok çesitlidir (Bord & Bord, 1989). Bunlardan en önemlisi, USO olaylarinin rapor edilebilmesi için mutlaka bir gözlemciye ya da gözlemcilere ihtiyaç oldugu gerçegidir. Çünkü, USOlar belirli bir mekan ve zamanda birileri tarafindan gözlenmis olmalidir ki, sonuçta gereken yerlere rapor edilebilsin. Kaldi ki, salt USO görmek de yetmez, çünkü bu bilginin ayrintili olarak en yakin UFO Arastirma Kurulusu'na iletilmesi zorunludur. Aksi takdirde, USO gözlemi yapilmis olsa bile, eger gerekli yerlere ulastirilamiyorsa, sonuçta bu USO raporunun hiçbir ise yaramayacagi düsünülebilir. Daha da önemlisi, mesela, gökyüzünden sulara dogru dalan cisimleri nasil siniflandirmamiz gerekecektir? Çünkü, gökten denizlere dogru pek çok cisim düsebilir, örnegin; meteoritler, uçaklar veya roketler gibi. Yani, denize her dalis yapan cisim USO olmayabilir; iste böyle yanlis yorumlanan cisimlere Identified Submarine Objects - ISO (Tanimlanabilen Denizalti Cisimleri) denilmektedir. O nedenle, USOlarla ISOlari birbirinden çok iyi ayirt etmeliyiz (Bianchini, 1996). Bundan baska, sulara gömülen her Uçandaire aslinda USO tipi bir araç olmayabilir. Daha dogrusu bu bir USO olayi degil de apaçik bir Uçandaire Kazasidir belki. Ya da geceleyin denizaltinda hareket eden isikli garip cisimler aslinda isik yayan denizalti canlilari olabilir (Cypridina Noctiluca, Coelenterates ve Crustaceans gibi). O nedenle her USO gözlemi dikkatli biçimde ele alinmalidir. Diger bir sorun ise, bugüne kadar USO gözlemlerini tasnif etmek için herhangi bir USO Siniflandirma Sistemi'nin mevcut olmamasidir. O nedenle, örnek bir USO siniflandirma sistemi üzerinde ayrintili çalismalar yapilmalidir (daha fazla bilgi için lütfen ilgili makaleye bakiniz). :rolleyes:

http://www.ufonet.be/USOLAR/usosoru.htm
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
USOLARIN iLGiNC ÖZELLiKLERi

Elde edilen gözlem raporlarindan açikça anlasilacagi üzere, USOlarin çok ilginç birtakim özellikleri vardir. Bunlardan en önemlileri söyledir:

01. USOlar, insan yapisi denizaltilarin dalamadigi derin sulara kolayca dalarlar.

02. USOlar, insan yapisi denizaltilarin dalamadigi sig sulara ve denizalti kayaliklarina kolayca dalarlar.

03. USOlar, insan yapisi denizaltilarin ulasamadigi çok yüksek hizlara kolayca ulasirlar; hem yatay hem de dikey yönlerde çok hizli olarak hareket ederler.

04. USOlar, insan yapisi denizaltilarin beceremedigi kivrak ve olaganüstü manevralari rahatça yaparlar.

05. USOlar, insan yapisi denizaltilarin beceremedigi kompleks islevleri gerçeklestirirler. Örnegin, USOlar havadan denizin içine dogru kolayca dalarlar ya da denizden gökyüzüne dogru rahatça yükselirler. Yani, USOlar hem denizalti, hem gemi, hem uçak hem de uzay araci gibi davranirlar.

06. USOlar, insan yapisi denizaltilarin basa çikamadigi teknik problemleri çözmüslerdir denebilir. Örnegin, dünya yapisi bir denizalti çok fazla derinlere indiginde, ortamdaki korkunç basinçtan dolayi araç adeta yumurta kabugu gibi ezilmektedir. Bundan baska, denizalti personeli araçla birlikte yüzeye dogru çikarken her an vurgun yeme tehlikesi ile karsi karsiya kalabilir. Gözlem raporlarindan anlasildigi üzere, USOlarin, teknik ya da personel bazinda herhangi bir risk tasimadigi görülmektedir.

07. USOlar, insan yapisi denizaltilarin yapisinda bulunmayan bazi sekil farkliliklarina sahiptirler; örnegin, USOlarin çogunda periskop (yani, bir tür gözetleme dürbünü) yoktur; Çünkü, USOlarin dis görünüsü insan yapisi olan denizaltilardan çok daha farklidir, örnegin; oval, puro, üçgen ya da daire vb. seklinde olurlar.

08. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak sonar ya da radar ekraninda görünmezlik yetenegi sergileyebilirler (radara yakalanmayan insan yapisi Stealth tipi denizaltilar da vardir). Ama bazi durumlarda, USOlar sonarda veya radarda görülebilirler.

09. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak etrafa su siçratmadan ya da herhangi bir dalgaya sebep olmadan denize dalma özelligine sahiptirler. Fakat bazi gözlemlere göre ise, USOlar denize dalarlarken devasa su sütunlarina neden olmaktadirlar.

10. USOlar, insan yapisi denizaltilardan farkli olarak denizlerdeki ya da göllerdeki buzlari kirarak suya dalma veya sudan çikma özelligine sahiptirler; bazi raporlara göre de, USOlar göllerdeki buzlari kirarak ilerleyebilirler (insan yapisi olan bazi buz kirma gemileri de vardir elbette) ya da buz üstüne konabilirler.

11. USOlar, bazi gözlemlere göre, oldukça tuhaf görünüslü personele ya da kurbaga adamlara (yani, Uzaylilara) sahip gibi görünmektedirler. Birtakim USO raporlarinda bu ilginç durum dogrulanmistir.
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
USOLARIN AMACLARI

USOlarin, Dünyadisi Teknolojik Araçlar oldugunu kabul edersek, gezegenimize neden geldiklerini çok daha iyi anlama firsatini elde etmis olacagiz Asagida bunlarin bazilari siralanmistir:

01). Uzaylilar (ya da USOlar), DENiZALTI ÜSLERi KURMAK için gelmektedirler. Çünkü, dünyanin yaklasik dörtte üçü sularla kaplidir. Bu yüzden, sular dünya gezegeninde çok büyük bir alani kaplar. Ayrica, denizler hala insanlarin yerlesimine kapalidir. Çünkü, insan teknolojisi su an için çok fazla derinlere inebilmek için gerekli bilgiye ve güce sahip degildir. Tüm bu veriler, Uzaylilarin, dünya okyanuslari,denizleri, gölleri ya da nehirleri altinda birtakim Uçandaire Üsleri kurmalarini kolaylastirmaktadir bir anlamda.

02). Uzaylilarin, denizalti UFO üslerini kurmalarinin diger bir mantikli nedeni de, USOlarin denizaltinda çok daha rahat kamufle olmalaridir. Yani, Uzaylilar denizalti üslerini daha iyi SAKLANABiLMEK için kurmuslardir. Böylece, insanlarin gözleri önünden olabildigince uzak durmaya çalismaktadirlar.

03). Uzaylilarin denizlerimizdeki etkinliklerinin asil nedeni belki de GELECEKTE DÜNYA GEZEGENiNi iSTiLA ETMEK olabilir. Yani, kötü niyetli bazi Uzaylilar, gezegenimizin gözlerden en uzak köseleri olan okyanus ve deniz altlarinda gizli Uçandaire üsleri kurduktan bir süre sonra iNSANLIGA KARSI SALDIRMAK amacini tasiyabilirler.

04). USOlarin sik sik dünya sularina girip çikmalarinin nedeni, Uzaylilarin, aslinda OKYANUS VE DENiZLERi MERAK ETMELERi olabilir. Yani, bu zeki varliklar çok çok uzak yerlerden geliyorlarsa, o zaman, dünyaya yaklastiklarinda ilk fark edecekleri unsur, gezegenimizin maviligi olacaktir. Dolayisiyla, salt merak amaçli olarak, Uzaylilar öncelikli olarak okyanuslari veya denizleri arastirmak isteyebilirler.

05). USOlarin dünya sularini kullanmasinin belki de en önemli nedeni, Uzaylilar için SUYUN HAYATi ÖNEM TASIMASI'dir. Yani, bir anlamda Uzaylilar suyu, USOlarini çalistirabilmek (örnegin, bir tür nükleer reaksiyon motoruna sahipse) için ya da kendi yasamlarini devam ettirebilmek için kullaniyor olabilirler. Su, onlar için stratejik ve yasamsal bir öneme sahip olabilir.

06). USOlarin deniz ya da okyanus altlarinda çesitli üsler kurmasinin diger bir mantikli nedeni, Uzaylilarin, aslinda deniz tabaninda ya da suyun içinde bulunan bazi minerallerden, madenlerden veya maddelerden yararlanmak istemesi olabilir. Yani, bir anlamda Uzaylilar, bu mineralleri ya da madenleri almak için gelmektedirler. Kisacasi, Uzaylilar TiCARi AMAÇLI olarak geliyor olabilir. Belki de, Uzaylilarin kendi gezegenlerindeki bazi mineraller ve madenler tükenmistir; o nedenle, Uzaylilar, teknolojilerini devam ettirebilmek için bazi ham maddelere ihtiyaç duyabilirler. Ya da, Uzaylilar buradan aldiklari dogal kaynaklari diger gezegenlerdeki zeki varliklarla bir tür EKONOMiK DEGiS-TOKUS iÇiN kullaniyor olabilirler. Yani, denizlerdeki bazi maddelerin onlar için ekonomik bir degeri olabilir.

07). USOlarin dünya denizlerine gelmelerinin bir baska nedeni de, SULARDA BULUNAN BESiN KAYNAKLARINI (örnegin, balik, balina, plankton gibi) SÖMÜRMEK VEYA TÜKETMEK olabilir. Salt bu yüzden, Uzaylilar, dünya gezegeninin deniz kaynaklarini kullanmaya karar vermis olabilirler. Yani, besinleri tükenen Uzaylilar dünya sularindan kendi gezegenlerine yiyecek tasimaktadirlar. Veya, Uzaylilar kendi gezegenlerinde hiç mi hiç bulunmayan bazi besin kaynaklarindan yararlanmak istemis olabilirler.

08). USOlari kullanan Uzaylilar, dünyanin en çok canli türü barindiran bölgeleri olan denizleri, salt BiLiMSEL AMAÇLI olarak görmek isteyebilirler. Yani, sulardaki tür zenginligini incelemek onlar için mükemmel bir firsat olabilir. Bir anlamda, Uzaylilar OKYANUSLARIN VE DENiZLERiN EKO-SiSTEMLERiNi iNCELEMEK isteyebilirler. Dolayisiyla, Uzaylilar öncelikle okyanus veya denizlerdeki ekolojik, biyolojik, kimyasal yasami arastirmak isteyebilirler pekala. Yani, ister Galaktik olsun isterse inter-Galaktik olsun, bu bilim ziyaretçileri için denizlerdeki canlilik harika bir inceleme alani olabilir. Hatta, Uzaylilar deniz canlilari üzerinde birtakim DENEYLER yapabilirler. Ya da, bu türlerin üzerinde GENETiK ÇALISMALAR gerçeklestirebilirler.

09). USOlar, dünya denizlerine salt TURiSTiK GEZi düzenlemek amaciyla geliyor olabilirler; yani, bu onlar için bir hayvanat bahçesini ziyaret etmek gibi olmalidir. insanoglunu veya daha ilkel türleri görmek Uzaylilar için bayagi eglenceli olmalidir.

10). USOlari kullanan Uzaylilar, dünya insaninin denizlerdeki her türlü etkinligini bir tür GALATiK ya da iNTER-GALAKTiK KONTROL MEKANiZMASI adina denetim altinda tutuyor olabilirler. Belki de, Uzaylilar insanoglunun sonsuz bir hirsla hem kendine hem de içinde yasadigi biricik gezegene (ve dolayisiyla denizlere) zarar vermesini önlemeye çalisiyor olabilirler. Böylece, Uzaylilar mevcut zarari en alt seviyeye çekmek istiyor olabilir (biraz uçuk bir teori olarak durmaktadir bu haliyle).

11). USOlarin çogunlukla denizleri kullanmasinin nedeni, belki de suyun sahip oldugu birtakim ilginç özelliklerin BOYUTLAR ARASI YOLCULUKLARA kolaylik saglamasidir. Bazi arastirmacilara göre, bir boyuttan diger bir boyuta geçisin en kolay gerçeklesecegi yerler genelde "su bulunan bölgeler"dir (fazla iddiali bir teoriye benziyor).

12). USOlarin sik sik dünya sularini kullanmasinin nedenlerinden biri de, buralarin ZAMAN YOLCULUGUNA OLANAK SAGLAMASI'dir belki. Yani, ya UZAYLI ATALARIMIZ GEÇMiSTEN GELiYOR ya da GELECEKTEKi TORUNLARIMIZ BiZi ZiYARETE GELiYOR olabilir (kaçik bir kurama benziyor).

http://ufonet.be/kutuphane.htm (alıntı)

Sonuçta, YECÜC VE MECÜC' ÜN HER TEPEDEN SALDIRMA ZAMANI YAKIN. YALNIZ BİR SORU VAR,
SULAR KURURSA NE YAPACAKLAR. YANİ SULARI KURUTUP BİTİRİNCE MUTLAKA SONLARI GELECEK.
 

yýldýz

New member
Katılım
22 Ağu 2006
Mesajlar
1,359
Tepkime puanı
8
Puanları
0
Aslında hikaye bitmedi Abd kardeşim. Sonu hayırlı biter inşallah.
 
Üst Alt