Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Darwinİstler, Şuursuz Atomlarin Cansiz DÜnyayi TesadÜfen CanlandirdiĞini İddİa Eder!

kadircan

New member
Katılım
23 Kas 2005
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Darwinistler, her türlü elverişsiz koşulun bulunduğu bir ortamda, amonyak, karbon, azot, fosfor gibi cansız ve şuursuz atomların tesadüfler sonucu biraraya geldiklerini ve sonra ortak bir karar aldıklarını iddia ederler. Onlara göre atomlar aldıkları bu kararı eksiksizce uygulamışlar ve bu cansız dünyanın üzerinde tesadüfen ağaçları, çimenleri, karıncaları, papağanları, salyangozları, elmaları, dutları, hurmaları, kuğuları, atmacaları, yunusları, mercanları, yosunları, arıları, atları, tavşanları, ıhlamur ağaçlarını, gülleri, yaseminleri, papatyaları, uçak mühendislerini, beyin cerrahlarını, genetik mühendislerini, kendilerini oluşturan atomları inceleyen atom profesörlerini meydana getirmişlerdir.

Darwinistler, bu akılalmaz iddialarını ağır ve ağdalı bir üslupla, bolca Latince kelimeler kullanarak anlatırlar. Bu şekilde, iddialarındaki mantık çöküntüsünü gizlemeye çalışırlar. Onların durumundan habersiz olanlar da, bu tılsımlı üsluptan etkilenip, "bunlar ne kadar bilgili, üstün insanlar" diyerek, her dediklerini kayıtsız şartsız kabul ederler.

Oysa Darwinizm'e inanmak, mantığın, düşünme yeteneğinin, aklın ve kavrayışın tamamen felç olması demektir. Normal bir insan "taşlar tesadüfen dizilip, bir gökdeleni tüm tesisatı ile birlikte inşa etti" diyebilir mi? Elbette diyemez. Darwinistler ise, bundan daha da inanılmaz olan bir iddiada bulunmakta; şuursuz atomların dizilip canlandıklarını ve canlı varlıkları oluşturduklarını söylemektedirler..

Türk Milleti, aklı ve basireti ile Darwinizm'in safsatalarına hiçbir zaman inanmadı. Bu felsefenin akılsızlığını tüm dünyaya açıklayarak, dünya insanlarını da bu gaflet uykusundan uyandırma misyonunu üstlendi.
 

BAHAR

New member
Katılım
23 Ara 2005
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
tamam o zaman şimdide ağaçlar,taşlar,bitkiler v.b. şeyler dönüşümle değilde tekrar tesadüf şeklinde var olsun eğer bir kez olduysa yüzyıllar içinde tekrar olabilme ihtimali var. dimi?
 

kadircan

New member
Katılım
23 Kas 2005
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
43
Darwinİstler, Şuursuz Atomlarin Cansiz DÜnyayi TesadÜfen CanlandirdiĞini İddİa Eder!
Başlıktaki yanlışlıktan dolayı özür dilerim.Doğrusu
Darwinistler,Şuursuz Atomların Cansız Dünyayı Tesadüfen Canlandırdığını İddia Ederler!!!Darwinistler ateist düşünceye sahip oldukları için ALLAH'IN varlığını inkar ederler.Bu sebebten dolayı herşeyin tesadüfen var olduğuna kendilerini inandırırlar.Size bir örnek vereyim.Siz güzel bir tablo gördüğünüzde bunu yapan bir ressam oldugunu bilirsiniz.Öyleyse göklerde ve yerde olan herşeyi ve sizde dahil herşeyi RABBİMİZ yaratmıştır.''ALLAH Gökleri ve Yeri,bir örnek edinmeksizin yaratandır.O,bir işin olmasına )karar verirse,O'na yalnızca OL der,o da hemen oluverir.(Bakara suresi,
 
Üst Alt