sevgili arkadaslarim
ben avusturyada elimden geldigince türklere almanca kurslari veriyorum. ve simdide zamanim oldugunca buradaki arkadaslarima, ihtiyaci olanlara allah rizasi icin yardimci olmak istiyorum.
nederseniz bu ise ???
eminim çok kardeşimizi istifade edicektir...sagolun tsk kürleriniz icin. allah sizden razi olsun. elimden geldigince yardimci olmak isterim.
bende almanca öğrenmek istiyorum ama ülkemizde bu iş ticaret olmuş allah rızası için yaptığınız için size teşekkür ediyorum.Bende öğrenmek istiyorum nasıl olacak lütfen cevaplarmısınız? Şimdiden hepinizden allah razı olsun.
inşallah faydalı olucaktır bu öneriniz için site bölüm açtık inşallah incelersiniz derslere orda devam edilir , gidişat hakkında kararlar alınır ..allah nasib eterse buranin sorumlariyla konusup belirli günler ayarlayacagiz ve bende allahin izniyle o günlerde sizlere yardimci olmaya calisacagim.
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.