Çince adınız ne??

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu * G- ji * H- ri * I- ki * J- zu * K- me *L- ta * M- rin * N- to * O-mo * P- no * Q- ke * R-shi * S- ari * T-chi * U- do * V- ru * W-mei * X-na * Y- fu * Z- zi

Benimki BARIŞ;
tukashikiari
:D:D:D

chidotomikushi

iyiki cin'li değilim adın ne diye sorduklarını düşünsene:ama siz bana kısaca .chido deyin yada bölerek söylemek daha etkiliyici ben chido- tomi- kushi . eytt dağılın ulen..:D

Evettt hepinizin adını değiştirdik şimdi sıra japon yemeklerini tatmaya geldi....
İlk sırada meşhur yemeğimiz pilav var..Herkez eline tahtalarını alsın bakayım..Kaşık kullanan olursa gözünün yaşına bakmam..Japonların bir lafı vardır..
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın...Yok o söz bizimdi yaw!...neyse soğutmayın pilavları afiyet olsun..;)

kuarishika uff bune ya türkçede ismim 4 harfken şu hale bak.. hamdolsun ki çin değiliz..çin olsam uzun bi süre ismimi söylemeye çalışırdım..Paylaşım için teşekkürler bu arada:)

:D Karirinkuchi siz kısaca kuchi deyin diyeceğim ama mazaallah kuçhi kuçhi kuçhi falan diyen olurmu diye düşündüm:D
En iyisi zor olana mahkum ediim sizi KARİRİNKUÇHİ deyin siz kısaca:p

sümeyye abla iiki çinli deilmişiniz haa.yoksa adınızı söyliyenece ohooooo saatler geçerrrr:p

bencede canım ismim yerine (aridorinkufufuku) herhalde şişşşşttt sen baksana dermişiniz yada yanıma gelip dürtermişiniz yaw canım ismin pek uzun söylemek yerine böylesi daha kolay falan diye ne komikkk:p :p

seyfullah putkıran
arikufunatatari nodochimekishikato

ben bu ismi söyliyene kadar gün biter...
ustad bu ne ya,,, isim degıl de çin destanı:) ,,
dusunsene bı ben senın ismını çınce soylemeye çalısırken ,, sus ulen sus uzatma:D ,, tamam ne soyleyeceksen soyle dersen saşmam,,,,, hatta tamam kardes sustum haklısın bıle derimm:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks