Ceza nedeni: tarik1987: Dayatmacılık, bir konuya genellendirme yapmak

Sizlere adaletli bir şekilde sadece ALLAH rızası için hizmet etmeye çalışan insanları bu kadar yormanız inanın kul hakkıdır.Kardeşim bu sitede bir kaç kişinin etrafında kurulu değil,lütfen yahu..Yeter artık

Beğenilmeyen mesajım daha uzundu ve hemen üstünde bir arkadaşın yazdığı Atatürkle ilgili bir mesaja bağlantılıydı. Ancak o mesajlar yönetim tarafından silinince benim ortada kalan mesajıma düzenleme yapmak zorunda kaldım. Mesaj yazmama sebep olan unsurlar ortadan kalktığı için ancak bu kadarı kaldı. Zaten düzenleme sebebine kısa bir açıklama eklemiştim.

Sizlere adaletli bir şekilde sadece ALLAH rızası için hizmet etmeye çalışan insanları bu kadar yormanız inanın kul hakkıdır.Kardeşim bu sitede bir kaç kişinin etrafında kurulu değil,lütfen yahu..Yeter artık

ne kadar süre giremeyeceğim?
siteye bunu yazın da (uzun bir süre ise) bende kedime daha adil ve fikirlerin daha rahat paylaşılabileceği bir site arayayım.
cvb bekliyorum...acele..
ceza hakkında da yorum yapmak istemiyorum.

Toplam yedi gündür cezanın süresi kusura bakmayın yeni okudum mesajınızı.Hala anlamıyor ve adaletten bahsediyorsun ya diyecek bi şey bulamıyorum. "Adalet herkes için adalettir.Sadece bir kişi için değildir.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks