Ceza nedeni: sumisali: Uygunsuz Uslup

bekir

sadece bir kul
Yönetici
User: sumisali
Infraction: Uygunsuz Uslup

Administrative Note:

Message to User:
Bekir,

"senin devirdiğin çamlarhaddinden fazla iken bir de bize bunumu söylüyorsun utanmadan!
“ özür dileyeceğine hala küstahlık yapıyorsun".

Daha fazla söz söylemeye gerekyok.

başlığı neden başkakonu içine taşıdın
herkes görseydi;şimdi bu konuyla ilgilenmeyen biri onları göremeyecek değilmi? Bu davranışın yüzünden artık yazmak içimden gelmiyor veadminden üyeliğimin silinmesini istemeyi düşünüyorum . Bu kadar çapsız davranacağını ummuyordum,
demekki gözümüzdebüyütmüşüz seni aorskaya nın soruları halen orda durmakta hala cevaplamamışsın,aorskaya haklı, hadi artık cevaplayın, öğrenmek istiyoruz..."

İslami forum altında yazanbirisine; yönetici değil ne olursa olsun; "aorskaya iman et" demesi,haddini de, hakkını da aşmaktır. bu kabul edilemez bir terbiyesizliktir.

Original Post:
başlığı neden başkakonu içine taşıdın
herkes görseydi;şimdi bu konuyla ilgilenmeyen biri onları göremeyecek değilmi? Bu davranışın yüzünden artık yazmak içimden gelmiyor veadminden üyeliğimin silinmesini istemeyi düşünüyorum . Bu kadar çapsızdavranacağını ummuyordum,
demekki gözümüzdebüyütmüşüz seni aorskaya nın soruları halen orda durmakta hala cevaplamamışsın,aorskaya haklı, hadi artık cevaplayın, öğrenmek istiyoruz..."

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks