User: sumisali
Infraction: Uygunsuz Uslup
Administrative Note:
Message to User:
Original Post:
User: sumisali
Infraction: Uygunsuz Uslup
Administrative Note:
Message to User:
Bekir,
"senin devirdiğin çamlarhaddinden fazla iken bir de bize bunumu söylüyorsun utanmadan!
özür dileyeceğine hala küstahlık yapıyorsun".
Daha fazla söz söylemeye gerekyok.
başlığı neden başkakonu içine taşıdın
herkes görseydi;şimdi bu konuyla ilgilenmeyen biri onları göremeyecek değilmi? Bu davranışın yüzünden artık yazmak içimden gelmiyor veadminden üyeliğimin silinmesini istemeyi düşünüyorum . Bu kadar çapsız davranacağını ummuyordum,
demekki gözümüzdebüyütmüşüz seni aorskaya nın soruları halen orda durmakta hala cevaplamamışsın,aorskaya haklı, hadi artık cevaplayın, öğrenmek istiyoruz..."
İslami forum altında yazanbirisine; yönetici değil ne olursa olsun; "aorskaya iman et" demesi,haddini de, hakkını da aşmaktır. bu kabul edilemez bir terbiyesizliktir.
Original Post:
başlığı neden başkakonu içine taşıdın
herkes görseydi;şimdi bu konuyla ilgilenmeyen biri onları göremeyecek değilmi? Bu davranışın yüzünden artık yazmak içimden gelmiyor veadminden üyeliğimin silinmesini istemeyi düşünüyorum . Bu kadar çapsızdavranacağını ummuyordum,
demekki gözümüzdebüyütmüşüz seni aorskaya nın soruları halen orda durmakta hala cevaplamamışsın,aorskaya haklı, hadi artık cevaplayın, öğrenmek istiyoruz..."