Ceza nedeni: bir_kul: Forum Kurallarını İhlal

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Post: Din Hırsızları!
User: bir_kul
Infraction: Forum Kurallarını İhlal
Points: 2

Administrative Note:
Message to User:
Bu zihniyetler ilimsiz ve kasten Hadisleri inkar etmekte ve batıl fikirlerini dayatmaktadırlar. Hakim Allah (cc) tır.
Original Post:
islamci bi konuda haklı çünkü şeytanda Allah(c.c.) ı tanıyan ve bilne birisi. Allah(c.c.) ı bildiği halde günahında ısrara devam ediyor. hadise bakarsak eğer şeytanın cennete gideceğini mi anlarız yani? yok şeytanı biri uyarırsa o cehenneme mi gider? şeytan cennetlik mi ?

bakın ayette ne diyor


Allah katında (makbul) tövbe, ancak bilmeyerek günah işleyip sonra çok geçmeden tövbe edenlerin tövbesidir. İşte Allah bunların tövbelerini kabul buyurur. Allah hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir. (nisa 17)

Yoksa, (makbul) tövbe, kötülükleri (günahları) yapıp yapıp da kendisine ölüm gelip çatınca, "İşte ben şimdi tövbe ettim" diyen kimseler ile kâfir olarak ölenlerinki değildir. Bunlar için ahirette elem dolu bir azap hazırlamışızdır. (nisa 18)


demekki hadisteki yanlışlık kişi hakkında hüküm veren bu hadisi sahih diye kabul edip yazanlardır. kişi hakkında hüküm vermek insanlara sözde cehennem azabını tattıranlar ibadet edenlerin cehenneme gideceğini söyleyerek hüküm vermiş olmuyorlarmı? madem bu suç bu suçu hadisi yazanda işledi.

acı ama gerçek.
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks