Çanakkale gezimizden görüntüler

samanyolu

New member
çanakkale gezisinden resimler.
burası namazgah.

abide

img3050gt1.jpg

şehitlik

img3058as9.jpg

kemiğe saplanmış mermi ve şarapnel parçası

img3088xn4.jpg

Evet, hep anlatıyor arkadaşlar, çok ibretler ve çok hisseler alınabilr bir yer olduğu hakkında. Dur bakalım, bir gün bizimde elimizden tutup bir götüren olur her halde inşallah...

Süper bir yer.Her vatan evladının gidip görmesi gereken yerler. Dünya'ya yeniden dönecek olsam Allah'tan beni Çanakkale Savaşında savaşan bir asker olarak göndermesini isterdim. Veya Hz.Muhammed'i görüp ellerinden öpebilmiş olan Müslümanlardan olmak isterdim.. Şimdiki halimden de memnunum Allah'a binlerce şükür. Allah Dinimiz ve Vatanımız için hayırlı işler yapabilmemizi nasip eylesin INSALLAH

Evet gerçektende herkesin gidip görmesi gereken yerler bu yıl kısmet oldu bende gördüm.Alah [C.C] Herkese gidip görmeyi nasip etsin

Allah Razı olsun
inş gıdıp gezmek nasip olur,
dedemın babası da savasa katılıp gerı donmeyenlerın arasındaymış
inş gıdersem dedemın mezarını arayacagım

Bu resimlere öylesine bakmamak lazım. Bu resimleri seyrederken çokca tefekküre ihtiyaç var. İmanın resmidir bunların çoğu, şehadet gibi aziz bir kavramın resmedilişleri...

Rabb'im onlara beraber eylesin bizleri de...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks