Burcunuz Nedir?

s.a bende kova burcuyum ama burclara inanmam.sadece bi konuya cvp vermek istiyorum.arkadaslar bole siradan bi konuda bile tartisa biliyosunuz ya bravo sizlere.lutfen artik bu forumda tartisma kavga gormek istemiyorum.sanki islamforum degil kavgaforum yaa.rica ediyorum artik.olmasin bile cirkin seyler.selam ve dua ile

Burcum yengeç yükselenim başak.
İnsanlarda bir ben bilinci var oysaki görüyorsunuz ki bu ben'in en büyük yapıtaşı doğduğunuz ana göre belirleniyor. Ben bu iki burcun da etkileri taşıyorum. O halde özgür irade varmıdır, dünya sınav mekanı mıdır? Hayır heerşeyde olduğu gibi karakterimiz, cinsiyetimiz, zekamız tekamülümüz için özel olarak biraraya gelir. Hayatlarımızı yaşarız sonunda Allah'a döndürüleceğiz.

çok saçma bir inanıştır burç inanışı.Ben tamamen saçma buluyorum.Hiçbir burçtan değilim.Burçsuzum yani:)))

nesi saçma ya.Etrafımdaki insanların genelde hep burçlarıyla kendi kişisel özellikleri uyuyor ;ayrıca anlaşabildiği burçlar da hep tutuyor.

nesi saçma ya.Etrafımdaki insanların genelde hep burçlarıyla kendi kişisel özellikleri uyuyor ;ayrıca anlaşabildiği burçlar da hep tutuyor.

Bilen varsa ilminden istifade talep ederiz.Bu meseleyi ben de merak ediyorum.İslami açıdan burçlar ne manaya geliyor.Erzurumlu İbrahim Hakkı (KS) nun Marifetnamesinde burçlar meselesi tefezzuatıyla var amma bu burçlar günümüzde ki burçlar mıdır bilemem...

Geri