Bu yemeği herkes yapsın!

Yemeğin adı :İnsanlık
Kullanılacak malzeme

Bir ölçü :Günaydın
İki ölçü :iyi günler
Birazcık :İlgi
Bir tutam: Anlayış
Normal ölçüde : Nezaket
Bir tatlı kaşığı :Tolerans

Hazırlanışı:
Yemeği iç dünyasından alın.
Yıkamanıza gerek yok tertemizdir.Gönül teknesiinde yavaşça karıştırın.Kokusu her yanınıza sinince , içine duygu şerbeti karıştırın.Karışımı hayal tabağının üzerine yavaşça boşaltın.Üzerini sevgi marmelatıyla süsleyin.Bir kaç parça gök kuşağı renginden serpiştirin.Gün boyunca afiyetle yiyin.Sadece kendiniz yemeyin,herkese verin....afiyet olsun ben yedim çokk güzel,selam ve dua ile..:11_7_104v

bu yemegi hergun boyle hazirlamayi becerebilsek ne guzl olur ne yiyenler skilir ne de biz..Allah razi olsun

Yemeğin adı :İnsanlık
Kullanılacak malzeme

Bir ölçü :Günaydın
İki ölçü :iyi günler
Birazcık :İlgi
Bir tutam: Anlayış
Normal ölçüde : Nezaket
Bir tatlı kaşığı :Tolerans

Hazırlanışı:
Yemeği iç dünyasından alın.
Yıkamanıza gerek yok tertemizdir.Gönül teknesiinde yavaşça karıştırın.Kokusu her yanınıza sinince , içine duygu şerbeti karıştırın.Karışımı hayal tabağının üzerine yavaşça boşaltın.Üzerini sevgi marmelatıyla süsleyin.Bir kaç parça gök kuşağı renginden serpiştirin.Gün boyunca afiyetle yiyin.Sadece kendiniz yemeyin,herkese verin....afiyet olsun ben yedim çokk güzel,selam ve dua ile..:11_7_104v

Yemegin görünümü cok güzel yani gözü doyuruyorda icerisindeki bir madde allerji yapiyor tolerans iste bundan dolayi ben almayayim,her seyden tolarans birgün ucu olmadik yere dokunur.(Not;tolarans yüzünden gercek hayatta cekmedigim kalmadi)

Geri