Bu siteye dikkat-->www.kurandakidin.net

bu sıteden memnun olmayan söylesin üyeliğini silelim beğenmediğiniz yerde ne duruyorsunuz kardeşim....

müslümanı mmüslümana düşürmek şeytana mahsus bir özelliktir.beğenemyen gidebilir....huzursuzluk çıkarmasına gerek yok....

isimsiz gerekeni söyledi... bize de tastiki düşer.. üyeliğini silinmesini istiyen isimini bu mesajın altına verebilir arkadaşlar... Allah herkesin yolunu açık etsin...

ARKADAŞLAR BEN BU KONUYU SÜNNETİ YOK SAYAN BİR SİTENİN NE KADAR YANLIŞ BİLGİ VERDİĞİNİ GÖSTERMEK AMACIYLA AÇTIM. Sitede sadece KUR'AN'ın bize yeteceği, gerisinin gereksiz olduğu yazıyor. Eğer öyleyse o zaman aşağıdaki ayetler de KUR'AN'daki ayetlerdir. Madem sünnete tabi olmayıp sadece KUR'AN'a tabi olacaklarsa o zaman aşağıdaki ayetler sayesinde belirttiğim sitenin ne kadar çelişkide olduğunu anlaşılmalıdır.

Bazı arkadaşlar bu sitedeki bilgileri tam doğru sanmasın diye bu konuyu açtım.
İşte ayetler :

“Allah ve melekleri, peygamberi çok salat ederler, Ey müminler! Siz de ona salavat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin.” (El-Ahzab-56).

“Kim Rasulüne itaat ederse Allah’a itaat etmiş olur. Yüz çevirene gelince seni onların başına bekçi göndermedik!” (Nisa 80).

“Rasulüm de ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın.” (Al-i İmran 31).

Geri