Bu Resme Sakin Inanmayin Bakin!!!!!

Uhud daðý

New member
Dikkkat !!!!!!!!!
Arkdşlr aşağıda görmüş olduğunuz resme kesinlikle inanmayın çünkü gerçekle alakası olmayan PHOTOSHOP harikası, biz müslümanları kandırmak sureti ile gayrı müslimler taarafından hazırlanmış bir resimdir. Allah Rızası için bu resmi herkesin görmesini sağlayın.SAKIN AMA SAKIN iNANMAYIN

Dikkkat !!!!!!!!!
adsz3bb8kq.png

ALINTIDIR GERÇEKTEN BUNA İNAN KARDEŞLERİMİZ VAR

Dikkatli bakarsanız kötü bir photoshop çalışması olduğunu görürsünüz aslında..Biz müslümanların yürekleri öylesine peygamber aşkıyla dolu ki inanın bende ilk gördüğümde çok duygulamıştım..
Ortadaki kalın sutuna dikkatli bakın..En az 15 derece eğim var..bu şekilde durması mümkün değil o sütünun..Ortadaki görüntünün kızıl arka platformun beyaz olması da çabası..

konyaa.jpg

Mevlana.jpg

Arkadaşlar resim mevlana K.s. nun kabridir, yatan yine mübarek bir zattır lakin internette yapılan hoş olmayan şakalardan birine alet olmuştur... Rabbim bu mübarek zatın şefaatine bizleri nail eylesin...

bencede yalan kardeşlerim çünkü değil o resmi çekmek peygamberimizin kabrinin yanına bile gidilmesine izin verilmemekte boşu boşuna biz müslümanları kandırıyorlar çok yazık...

koy gülen gülsün hak bizi bilsin canım demiş saol kardeş allah afetsin umarımşakaları azap görmelerine sebap olmaz AF YARAB AF

Arkadalar Ben Bundan 4 Sene Önce Kendi Sitemde Bu Resmi Yayınlamıştım Ama ziyaretcilerin uyarısıyla Kaldırdım Çok Tepki Gelmişti Gerçek Değil Bu Resim Mevlana Türbesinin Photoshopta Oynanmış Hali

Peygamberimizinkabri.jpg

mevlana7zj6.jpg

mev121lm1.jpg

Yukarıdaki hepsi bir arada olan resim aşağıdaki ise internet ortamında Peygamberimizin s.a.v. kabri resmi diye kandırılmaya çalışılan resimlerdir

1043dc2jp.jpg

kebirresul0aj7rd.jpg

Arkadaslar Karar verin ? biriniz yok konya mevlana diyor biriniz inanmayın diyor kesin ve net olarak kim söyleyebilecek bize ?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks