Bu gün songünün

Uhud daðý

New member
Bugün son günün olsa nasıl yaşardın 24 saatlik nefesin kalsa nasıl yalansız ne yapardın daha çok teessüm eder uyumaz yıldızlara bakardın demek çekinmeden sevdiğini söylerdin dostlarını arardın yada hiç durmaksızın.İbadet ederdin Allaha şükürmü ederdin.Acaba düşmanın kalırmıydı gönlünü alıpta barışmadığın düşün hadi?
Zaman su misali akıp gidiyor para biriktirmez harcaya bildiğin kadar harcarmıydın.Sanırım eleştirmezdin kimseyi vaktin iltifatlarına yetmezdi.Peki neden?BUu gün değilde..sonra son gün olması ne katacakki sana?Artık anla dün gitti yarın gelmedi anı yaşa!!
Her bitiş,bir başlangıca ebedilik eder.Yaşamak,ölüme doğru yürümek olsada,ölüm yeni bir hayata atılan ilk adımdır.Bu yüzden son gün sonsuzluğun ilk günüdür denile bilir.Sonsuzluk istenir,ama sadece istemek yetmez.Sonsuzluğu isteyen,son güne hazır olmalıdır.Son güne hazır olan,sonsuzluğada hazırdır.Aksi halde"son güne sığamayan,son suzluğa sığamaz."Biri gelse bize deseki kardeşim yarım saatlik ömrün kaldı acaba ne yapardık.Ama bakın bizim zaten ömrümüz yarm saat,o 80,90 yıl dedimiz ömürlerimiz yarım saat.Çünkü insan doğduğun da kulağına ezan okunuyor öldüğümüz zaman da sela mız veriliyor demekkibizim vaktimiz çok az?Sizce ne yapmamız lazım kardeşler?
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks