nicksizadam
New member
Bir tek gül nasıl oluyor da gönül dostlarına,ailelere,eşe ve dosta dağıtılıyor.Elde varolan tek bir gül ve o tek gül onlarca,yüzlerce ve hatta binlerce kişiye dağıtılıabiliyor.Sizce bu tezatlık değil mi ? ? ?
Bir tek gül nasıl oluyor da gönül dostlarına,ailelere,eşe ve dosta dağıtılıyor.Elde varolan tek bir gül ve o tek gül onlarca,yüzlerce ve hatta binlerce kişiye dağıtılıabiliyor.Sizce bu tezatlık değil mi ? ? ?
evet tek bir gül olabilir ama, önemli olan gülü hakadecek güzel insanların olmasıdır. çok şükür o güzel insanlar hayatımızda var,o gülün sayısı na bakmayalım onu hakadenlerin sayısına bakalım.
bu gülü verenlerin yürekleri nekadar güzelki tek bir gülü bile paylaşabiliyor ve paylaşacak degerleri var. saygılar kardeş
bu arada bende öncelikle anneme ve rayhan ablacıgıma verirdim.
Şimdi daha anlaşılır oldu kardeşim.Bende beni aydınlattığın için bu gülü öncelikle sana,daha sonra da tüm değerli forum üyelerine elimden vermek isterdim . . .
rabbim razı olsun kardeşim.
bende nurullah kardeşe vermek isterdim. bi pazarımız var 2 haftada bir denk gelen. daha gelmedi yanımıza gelirse elimden alacak o bu gülü![]()
BU ARADA nurullah sen Adanada mısın? ADANALI MISIN?? ben ORALIYIM DA ???
![]()
adsıza, ayseye, tanyerine, takyona,arzuhale, tourana, gule, mekselina ablaya, samanyoluna,ve ismini sayamadığım tüm forum üyelerine veriyorum.