Bu Adamlar islamforuma Koşuyor!!(Mizah bölümü kilitli:))

hannane

New member
01_runningfromcamera_57884.jpg

Adı: Ahmet

islamforumu yeni duydu, hemen üye olmak için işini gücünü bırakıp yalınayak düştü yollara
smile.gif

02_runningfromcamera_117396.jpg

Adı: Mustafa

islamforum aklına düştü, açtığı konulara cevap verilmiş mi verilmemeiş mi?
Koş Mustafa koş, kim tutar seni
smile.gif

03_runningfromcamera_123350.jpg

Adı: Can

Bisikletle gezmekten daha eğlenceli birşey olduğunu duydu az önce arkadaşından. Söylemeye gerek var mı?

04_runningfromcamera_51350.jpg

Adı: Serkan

Karşıdaki arkadaşları dizüstü bilgisayarını kurcalıyor, bu sahilde kablosuz ağ da var, ya Forum da ondan önce düşündüğü konuyu açarlarsa
smile.gif

05_runningfromcamera_52466.jpg

Adı:Gökmen
Gecenin bir vakti. Eve geç kalmaktan değil, islamforuma geç kalmaktan korkuyor.
smile.gif

06_runningfromcamera_108504.jpg

Adı: Ali

Annesi zor ikna edip bi koşu pazara yolladı. Evde maydonoz kalmamış. Koşuyor Ali daha okunacak çok özel mesaj var.
smile.gif

08_runningfromcamera_65167.jpg

Adı: Mehmet

İşten çıktı şimdi.Bilgisayar başında bir iş bulamadı ki, islamforuma her zaman girsin?

09_runningfromcamera_66310.jpg

Adı: Semih

Az önce acilen çıkmıştı... Aklına güzel bir fikir geldi. Hemen yazmalı islamforum a ..
smile.gif

13_runningfromcamera_83473.jpg

Adı: Murat

En yakın internet cafe bir sonraki durakta. Dursana amca, koskoca Forum bekliyor, senin yüzünden geç kalacağım.
smile.gif

15_runningfromcamera_67973.jpg

Adı: Aydın

Babası bir meslek öğrensin diye inşaata getirdi. Yine bir yolunu buldu, tabana kuvvet... Nereye mi? Siz bilirsiniz...
smile.gif

17_runningfromcamera_121727.jpg

Adı: Selami

Oğlunun bilgisayarının başından kalktığını görmüş, koşuyor sırayı kapmak için... Afacan durur mu hiç? Bakalım 100 metre rekorunu kim kıracak?
smile.gif

20_runningfromcamera_141085.jpg

Adı: Ömer

Bu kısa yoluda yeni keşfetti. İşten çıkınca en az yarım saat kazandırıyor. Eh yarım saat Forum da fazla dolaşmak ne demek bilir misin?
smile.gif
Bilirsin, bilirsin...:D

23_runningfromcamera_115633.jpg

Adı: İzzet

Şu yolları bir türlü bitiremedi belediye. Bunu yazsam mı islamForuma diye düşünüyor..

24_runningfromcamera_97743.jpg

Adı:Jac
Forumun yurt dışındaki hayranlarından. Yazılanlardan pek bir şey anlamıyor ama resimlere ve videolara bayılıyor....

25_runningfromcamera_106909.jpg

Adı: Cem

Sırası mı şimdi baba ev boyamanın. Bilgisayarı da kaldırdınız odadan. Şu istediği renk boyayı bulayım da, bitsin şu iş...

27_runningfromcamera_98102.jpg

Adı: Bülent

Abi bu bana yapılır mı? Kaçırdık servisi, koş şimdi köye kadar. Akşamda erken yatırıyorlar zaten. Şimdiye kadar yüz konu açılmıştır islam forum' da. Ne zaman bakacağım hepsine.
smile.gif

31_runningfromcamera_107267.jpg

Adı: İhsan

Hadi dayan be oğlum İhsan. Şu köşeyi dönünce ev. Bu gidişle Forumda değil de form da kalırım ben. :D

tebrikeler...siz koşup gelenlerdensiniz sanırım :)

Emeginize saglik

abla cok mükemmel olmuş yaa..bu zamana kadar (mizah bölümüne)acılan en güzel konulardandı...kutluyorum...ve seni burdan alkıslıyorum.

efrailim
aman pardon hannanem
müthiş birşey olmuş bu maaşallah
da
halimizi belli etme herkese demiyormuyum sana ben ?? hı???

şu jac e yazdığına hasta oldum zaten
demek yazılanları anlamıyor resim ve videolara bakıyor ha
alemsinn aleeeeemmmm :D:D:D

efrailim
aman pardon hannanem
müthiş birşey olmuş bu maaşallah
da
halimizi belli etme herkese demiyormuyum sana ben ?? hı???

şu jac e yazdığına hasta oldum zaten
demek yazılanları anlamıyor resim ve videolara bakıyor ha
alemsinn aleeeeemmmm :D:D:D
GEZGİN ablacım bangır bangır deşifre ediyosunuz beni aaa:D çaktırmayın lütfen:eek:
Bu arada Beğenmenize sevindim:eek:

dikkat araya islamforum a kamufle edilmiş biri girmiş ALARM ALARM :D ;)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks