Böyle bir lokantada yemek yemek istermiydiniz?

ayyþe

New member
wwwonlinerws01li0sc5.jpg

wwwonlinerws02jk7vr9.jpg

wol_error.gif
wwwonlinerws03ax5hm1.jpg

wwwonlinerws05zg3lu0.jpg

wol_error.gif
wwwonlinerws06ud0ub7.jpg

wwwonlinerws08se2ym3.jpg

wol_error.gif
wwwonlinerws09ox9sz5.jpg

wwwonlinerws10io7tz1.jpg

BEN KESİNLİKLE İSTERDİM:):)
BENCE MÜKEMMMEL, HARİKA Bİ ORTAM........

size afiyet olsun, ben şöyle açık hava alıyım inşaAllah:)
pencere kırılacak camdan su girecek korkusu olmadan..
güneş, ağaçlar, sağ tarafımda akarsu.. üff üff:p

selametle..

3-4-5-6. resimlerdeki azicik olanlari birlestirin benide davet edin tabiki yalniz eh söyle bir aksam sofrasi olur sanirim...

abi onların hepsi aynı balık gibi geldi bana:) yani 1 resim*3 değil sadece 1 resimdeki balıklar..:(

selametle..

Ya Mehmedim sen hic bilmezmisinki 4X4 ne demektir?Yani hepsini bir sayarsan ac kaliriz AlimAllah bizim dedigimiz 4x4 yani sen yine benim dedigimi yap ve benim doymamdaki engelleri kaldir ortadan...

size afiyet olsun, ben şöyle açık hava alıyım inşaAllah:)
pencere kırılacak camdan su girecek korkusu olmadan..
güneş, ağaçlar, sağ tarafımda akarsu.. üff üff:p

quote]
bende açık hava isterim suda boğulacak gibi olurum.:):):)

Bende gelmek istiyorum da, acaba Adana kebapla, közde patlıcan varmıdır?:4_12_11:

Ya Mehmedim sen hic bilmezmisinki 4X4 ne demektir?Yani hepsini bir sayarsan ac kaliriz AlimAllah bizim dedigimiz 4x4 yani sen yine benim dedigimi yap ve benim doymamdaki engelleri kaldir ortadan...

abi o ne demek. sen iste tümm balıklar senin olsun.. lakin, hani ben resimdekilerle avunmayalım, gerçekte yiyelim isterim. yiyelim derken, deme ki yemeğime ortak mı oluorsun... yok haddime mi? ama o kadar balıkları yakalarken 3-5 sazanda verirsin diye umuyorum:7_5_127:
:)

selametle..

abi o ne demek. sen iste tümm balıklar senin olsun.. lakin, hani ben resimdekilerle avunmayalım, gerçekte yiyelim isterim. yiyelim derken, deme ki yemeğime ortak mı oluorsun... yok haddime mi? ama o kadar balıkları yakalarken 3-5 sazanda verirsin diye umuyorum:7_5_127:
:)

selametle..

Mehmedim tatli su baligini pek yemem,ama sen iste sana denizi dökeyim.3-5 sazanin sözümü olur bak bu forumda dahi bir cok sazan var.Sen deniz de gerisini birak...Bizim soframiz Babamiz Ibrahimden kalma her kes yer hepsi doyar Allahin izni ile.

vaayy şahane bi yer yav burası:)çok hoş dışı kötü görünüyo ama içi mükemmel olmuş,ama ben
dışarda yemegi tercih ederim,ben böle bi film izlemiştim,denizin altında böle araştırma yapıolar,sonra köpek balıgı çıkıyo hepsini yiyo:(çok kötüydü ya ben korkarım,hadi biriniz yanılışlıkla elinizi kestiniz ya kan kokusunu alırlarsa,yapmayın etmeyin gelin daha forumda portakal kesicektik:eek::eek:

ayşe kardeşim emeğine sağlık resimlerin güzel ama biraz daha dikkat ederseniz çok iyi olur bazı resimler uygunsuz diye algıladım anlayışla karşılayacağını umarım :=)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks