Bizim yemeklerimiz sahip cıkalım...

Bir katkida benden olsun;

dsc01562yx7.jpg

hayır efraill... bak sivaslı bi arkadaşın var ve madımak bilmiyorsun kendimden utandım doğrusu..........
bi ara bi görüşelim ama senin damak zevkini bildiğim için beğenir misin bilemiyorum ama beğenirsin ya...
çok faydalıdır..
ah memleketim :)

hikmetimm abi sen nerelisin?
yaw bu yemek iyi hoşta ne bileyim görüntüsü işte...

Bu sivas degil Anadolunun her yerinde yapilir ben Buarada Osmaniyeliyim.Bugün bunu masada buldum ögle yemegi niyetine.Hemen resimledim.Buda yerken kizim cekti.

dsc01563jr9.jpg

afiyet olsun ilkbaşta abi...........
ben sadece sivasa özel bi yemek zennediyordum....
hımmmmmmmmmmmmmmm.............

Ah ah ben nebileyim eve geldimki masada zaten yorgun ve cok actim varsin hosafsiz olsun biraz aci salata iyi iyi yinede iyiidi.Ya buyur gel bizde takil kalkamazsinki?

resmen yemekle vurdun beni ya sizlere afiyet şeker olsun bizlerde bakmakla doyuyoruz işte napalım kaderde bumbarı nette n bakıpta ekrana ekmeği ekranda bandıra bandıra kurukuru bunbar niyetine diyerek yemek varmış napalım

resmen yemekle vurdun beni ya sizlere afiyet şeker olsun bizlerde bakmakla doyuyoruz işte napalım kaderde bumbarı nette n bakıpta ekrana ekmeği ekranda bandıra bandıra kurukuru bunbar niyetine diyerek yemek varmış napalım

Hikmetimm bu gün gercekten yine güzeli var ama ben nedense resimliyemiyorum cünki sizler öyle mahsun yazdinizki icim el vermedi kendi yemeklerimizi koruma amacli dahi olsa yapamadim.

(Pancar yapragi ile sarma?)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks