E
Esra Uzun' Alıntı:Yok üstüme eyledik saglik bizim derdimiz yeter birde su derya yönetmenligi ne sac agartamam ask olsun abla bana mi kalmis seytanlik düsünmek!![]()
Derya' Alıntı:Hehe sunlara bak be sohbete dalmislar ama görüyorumki benimle ettiginiz sohbet kadr zevkli olmamisPPPPP
Sen bunlara bakma ablayaaa bana diyolar ama benden asagida degiller.![]()
isimsiz' Alıntı:tabi canım hepinizin yeri farklı....
maşaallah yani hepinizde bir çene varki ?
ben nasıl görünüyorum bilmem ama ssiz felaketsiniz...![]()
Derya' Alıntı:Merak etme yakinda sende bizim gibi GEVEZE olursun.
hahahaaa![]()
isimsiz' Alıntı:allah korusun benim çenem bana yeter fazlasını kaldıramam bende çevremdekilerde.....![]()
Derya' Alıntı:Ilk basda bizde öyle diyordukk![]()
isimsiz' Alıntı:eee şimdi ne diyorsun..artık bu çeneyle yaşamaya mecbur kalmışlardır çevrendekiler sanırım...![]()
(eee neyapsınlar mecbur..kızın evlenmeyede hiç niyeti yokki kurtuluş günlerinin şafağını beklesinler durum çok vahim yaaa.midem ağrımaya başladı..ailenenin durumu gözümün önüne getirdimde..vah vah..)![]()
Derya' Alıntı:yook onlar memnun hayatindan (Bende cenemden) aman gitme kizim diyolar bende tamam anne senimi kiracam diyomm
![]()
isimsiz' Alıntı:neyse birazdaha büyü sonra annen yavaş yavaş kızm evlensen diyorum..ölmeden senide baş göz etsek falan gibi sözleri çıtlatmaya başlar... ozaman beni hatırla tamammı..
Derya' Alıntı:Yok yok tek kiz oldugum icin akkillarinin ucundan bile gecmez![]()
isimsiz' Alıntı:işin en kötü yanıda buzaten
bu zamanda gelin yanına sığılırmı...hiç şansın yok seni zorla evlendirecekler...![]()
Derya' Alıntı:Sen öyle zanetten kizin yerini gelin tutarmi
(Korkutma beni yaa evlendirmem abi sonrasaka saka onunda pek niyeti yok gibi )
isimsiz' Alıntı:haklısında kızma ama mecbursun 30 da olsa yaşın bu sorun seninle gidecek sen beni dinle şöyle yaşını20 dedinmi okeyle (tabiki hayırlısını iste)
hayırlı olursa
o zaman hayat daha iyi olur merak etme....
Esra Uzun' Alıntı:valla hüm. abla sen bu kizi bu konuda hic ikna etmeye calisma bu dogarken erkeklere inat dogmus galiba!