Biz buyuz iste,...

Enver Ýstek

metin mete

yayaux5.jpg

yazık ben üzüldüm belki okuma yazması yoktur yaşlı teyze sonuçta belki alt geçit çok uzaktı:(( eğlence aracı olmuş garibim

euy yurdum insanı
birde en çok dalga geçtiğim sigara içilmez yazılarının karşısında sigara içenler

elifnisa ablaya katılıyorum :(sonuçta kadın bunu görseydi hiç hoşuna gitmezdi
başlıkta yanlış geldi bana :eek:
biz buyuz işte :confused:

biz bu değiliz o teyzeye ordan niye geçtiğini sormadan yorum yapmam belki acil bir işi vardı yada okuma yazması yoktu belki birileri teyzeyi alt geçit orası diye kandırdılar sonrada resmini çektiler...sizlerinde gördüğünüz gibi bir sürü olasılık var.
metin abi teyzemle uyğraşma lütfen....

biz bu değiliz o teyzeye ordan niye geçtiğini sormadan yorum yapmam belki acil bir işi vardı yada okuma yazması yoktu belki birileri teyzeyi alt geçit orası diye kandırdılar sonrada resmini çektiler...sizlerinde gördüğünüz gibi bir sürü olasılık var.
metin abi teyzemle uyğraşma lütfen....

Söyleyene bakin eger sende öyle bir duruma gelsen inanki hic tereddüt etmezdin degilmi NUAYMAN haydi utanma itiraf et..Utanma ben olsam hic itiraz etmemde benim göbek gecmezki hehehehehe....

ııı şeyy yanii hanii dediniz yaaa nuaymana itiraf et ona güldüm :(
benim göbek geçmezki dediginize gülmedim yanii :D
yalan söylemek çok günah degildir demi hihi
:rolleyes::p:D

peki peki göbegim geçmez dediniz ya ona güldüm :D
itiraf ettim işte :mad:burnum uzamıcak dimi artık :p
hadi burnumu kurtardım sizi rencide etmedim dimi
:(

haha bugün sayenizde çok güldüm yaf ALLAH razı olsun
biliyormusun benim hiç göbegim olmadı hihi:(:D
benimde bi amcam var sizden göbekli olmasın oda dügünlerde coşturuyo göbegi saolsun :D
ona benzettim sizi hihi :D

Ah siz bilemezsiniz dügünlerde nasilda döktürüyorum,Göbeksizlere inat hehehehe Siskoluk kötümü ölünce en azindan bir alti ay yer garibim kurt böcek ya sizi ya ölse dahi insan bir ise yaramali degilmi?Oynarim atarim göbecikleri ölünce yesin kurdu böcegi....

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks