Bisi sormak istiyorum bugun butun dualar kabul oluncakmi

imansahibikiz

New member
benim bisi sormam lazim butun dualar bugun kabul olucakmi hangi zamanlarla oluncak bugun herkezin kandili kutlu ve mubarek olsun allah hepimizi korusun amin allah banada bi kiz kardes versin amin ins bi kiz kardesimde olur amin

benim bisi sormam lazim butun dualar bugun kabul olucakmi hangi zamanlarla oluncak bugun herkezin kandili kutlu ve mubarek olsun allah hepimizi korusun amin allah banada bi kiz kardes versin amin ins bi kiz kardesimde olur amin

Duanin kabul edilmesine acik bir gün degildir her an Allah kabul edebilir cünki Sah damarindan yakin olan Allah senin icinden geceni dahi bilir bunda süphe yoktur.Bunun icin gün saymak özel bir gün belirtmek veya an belirtmek dogru degildir bilinizki o günü beklerken o duayi hic edemeyebilirz yani zaman kalmaya bilir.Siz hic durmayin duanizi yapiniz.Kuranda belirtilen tek kutlu gün vardir oda Kadir anidir ki onu biz bilemiyoruz hangi güne denktir o nedenle onu beklemek veya aramak yerine devamli duada olmak hem hayirlidir hemde eftaldir...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks