Biricik annecigime...

berfut

New member
sevgili kardeşlerim
biricik annecigim
ramazan arefesinde hakkın rahmetine kavuştu sizlerden niyazım annemin ve tüm gecmişlerimizin ruhları için dua beklemekteyim
rabbim tüm dualarımızı mübarek günlerin hormetine kabul kılar inş...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin inş kardeşim kabrini nur makamını cennet eylesin rabbim inşaallah geride kalanlara sabırlar versin başiniz sağolsun Allah yar ve yardımcınız olsun

Allah(c.c)rahmet etsin,Rabbim cennet cemaliyle sevindirsin.Size de sabr-ı cemil versin.
Çok üzüldüm...

"İnna lillah ve inna ileyhi raciun"

Sevgili Berfut;
Çok üzüldüm. Senin nasıl olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Rabbim; rahmete göçen annenize Rahim (cc) ism-i şerifi ile mukabele etsin inşaallah.
Bundan sonra acıyacak olan sol yanınıza dayanabilmek için, Siz geride kalan sevdiklerine sabr ve dayanma gücü versin, inşaallah.

Değerli Kardeşim; Allah sevgili Annenize rahmet ve mağfiret eylesin. Kabrini, cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin, affetsin.

Acınıza tüm kalbimizle iştirak ediyoruz.

Tekrar ve tekrar Allah rahmet eylesin...

Allah[C.C] rahmet eylesin.Başınız sağolsun.Rabbim size ve ailenize sabır versin.

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun..

selametle..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,Allah size ve Ailenize sabır versin.İnsanın sevdigini kaybetmesi çok acıdır,zamanla biz insanoğlu en agır acı olan ölüm acısıyla bile yaşayabiliyoruz alışıyoruz.Allah sabrını veriyor.Allah yardımcınız olsun Allah sabır versin.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks