Bir oyunda benden..

bcetin811

AMEL-Ý SALÝH
Herkez bi altındaki için soru soracak..yeni msj yazanda ona göre cevap vericek..
Ve yazdığı msjdan sonra bi altındakine soru sorucak!..Çok basit ve bi o kadar da eğlenceli..hadi ben başlıyorum..

-Benim müzikle aram iyidir..kulağa hoş gelen her müziği dinlerim..

-Peki senin ''bilgisayarla'' aran nasıl
???

Benim bilgisayarla aram mhmt sayesinde bayagi düzeldi(terar sagolasin mhmt)
COK DÜSÜNÜRMÜSÜNÜZ?

aslında her mevsimi severim ama sonbaharı daha bi ayrı severim düşünsenize havada hafif bi yağmur çiseliyo ve siz ince bi kabanla kaldırımda yürüyorsunuz bence bu herşeye değer...
bu arada siz yağmuru severmisiniz???

hem kafirler icin hem tüm insanlik icin ama kalplere mühür vurulanlara rabbim sen bilirsin diyoruz

ben cok aglarken bu gözler yas görmemeye basladi

peki

siz aglarmisiniz

ahh ah bizde çok ağlıyoruz ağlamakta güzel.............
bu forumu nasıl keşfettiniz sıradaki arkadaş.............???

yine ben cvp vermek isterim yillar önce tütsü ile bir soru aklima takilmisti kime ne sekilde sorabilirim bakabilirim derken googleda bu site karsima cikmisti bir kac yazi yazmistim fazla bir macera degil yani

ne icin yasiyorsunuz,düsündügünüzü tam uyguluyormusunuz

Rıza_i ilahi için yaşamaktır gayemiz..Tüm düşündüklerimi uygulayamıyorum ama düşündüklerimi eledikten sonra uygulama için çaba sarfı içine giriyorum:)...

alttaki arkadaş soru sormak istiyor mu? ben soru bulamadım da ;)

zenginlik parayla pulla olmaz...kalbin zengin olsun imanlı kuranlı biri ol.işte o en büyük zenginlik.Allahtan isterken böyle zenginlik isteyeli.yürek olsun yeter....

peki ozaman biride bana fakirliği anlatsın...

huzur duruşta, yönelişte ve teslimiyettedir tek kelimeyle inançtadır (islamda)...

insanı anlatırsanız nedir?

valla baktım göremedim:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

huzur insanın kendi elinde.Allah herkeze huzur versin....

sizde bana hasreti anlatın...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks