Tahrip olan iç dünyamın dizaynları ile uğraşıyorum sevgili metin mete. Birazda elazığda bulunduğum yer, yeraltı madeni. Telefonu bile yukarda bırakıp iniyoruz aşağıya.Internet zaten ancak geceleri bir kaç dakika.İnşaallah hafifleyince görüşürüz.Önce sana nasil ulasayim illaki ya tlf nunu ac yada msn ni acistersen islamforumdan yeni al ama ac,ikincisi artik sanada cevap yazmayayim diyorum cünki sende gözlerini kapadin tamamen gerceklere...Islamciya gelince ben bir kez tavsiyede bulundum ve geri cekildim...
Gerçeklere gözümü kapatmadım da her hanif sıfatı ile ortaya çıkan kardeşlerimiz maalesef sap ile samanı karıştırarak yazıyor. Yani bir hadis duyduğu zaman Resul'un (s.a.v.) ağzındanmı çıkmış ? uydurmamı ? hiç araştırmadan infaz kılıcını sallıyor. Oysa anlamak için konuya eğilse, eğer hadis Kur'an hükmü karşısında ters açı oluşturmuyorsa, birebir destekliyorsa kabuldur demeliyken, Kur'an varken hadis mi olur diye başlıyor yazmaya. Eh! ne diyeceksin, ayet yarıştırmak da huyum değil. Anlayana bir ayet dahi yeter. Ama anlayana!