bir allah dostu arıyorum

Böyle ararsanız şayet, aradığınızdan çok farklı şeylerle de karşılaşmanız mümkün.

Bence siz öğretin, daha sağlıklı.

Evet Sayın kanarya

Tanyerine aynen katılıyorum. Ancak bu forum yazılarından da istifade edebilirsiniz.

Selamlarımızla

Selamun Aleykum 10 yaşınızdaki oğlunuzla sohbet edebilirim.

En azından şiaları öcü gibi görmeden yetişir :)

Şaka şaka, bu forumda bir cok farklı görüşte kişiler var. ve herkes islamı öğretmek yerine kendi görüşlerini empoze etmeye calışacaktır. Bunun yerine temel bilgileri siz kendinizde verebilirsiniz. Ama en güzel örnek söylenen söz değil yapılan eylemdir, inşallah güzel örnek olursunuz evladınıza.

Ne yazikki ALLAh dostu olmayi hak etmedigim icin, sizde Allah dostu aradiginiz icin ben malesef yardimci olamicam! :(:(
Ama boyle bir arayisa gecmek cok riskli olabilir kanarya...
PC nin obur ucundaki insanin ne oldugunu bilemezsiniz.. cocugunuzu yanlis yerlere bile yonlendirebilirler! Hem sizin cocuklariniz hic tanimadigi biriyle msnden gorusurlermi? yoksa sizin zorunuzlami goruscekler??? Boyle olursa zaten cocuklari dinden sogutursunuz, etki tepki yapar....

Allah yardimciniz olsun kanarya... Insallah kendiniz ogretebilirsiniz. En sagliklisi bu!

21 e katılıyorum... bu çok riskli olabilir... karşınıza oryantalistler, misyonerler çıkabılır ve siz hiç anlayamazsınız... inanın kuranı kerimi ve dinimizi çok ama çok iyi biliyorlar ve sizi cok feci etkiliyorlar. anlayamıyorsunuz bile gercek amaclarını. lütfen dikkat edin.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks