bilmeceyi bil?**bılmecenı sor ...:)hadı bırazda bılmecelerımızı yarıstıralım .....

sabaha kadar cevap yazırım :)

apartman.....bulut,gökyüzü,reklam panosu,,,insanları görürüm :)

hiç biri aslında çok basit ,
tavuklar en çok neyi sever

bizim burda istanbulda bunlardan cok bişey görmuyoruz sanırım..

sizin oraları bilemem tabiki :D

ne yi sever bunu cevabını soyleyinde..

yine bir soru sorarsınız :)

Bir zenginle arkadaş olduğun zaman, onun yanında dereceni düşürmek istemiyorsan kendisinden bir şey isteme. Çünkü istemek insanoğlunun yüzünde siyah bir lekedir. Verileni red eden kimse ise, verenin gözünde büyük ve ona karşı makamını korumuş olur

her apartmanın önünde sokak araların yol kenarlarında ne var biz onlara çöplük diyoruz

hı anladım şimdi... :)

ee yeni sorunuz,bunda sınıfta kaldık :D

İslamiyet’te paranın yeri, kalb değil ceptir. Para, müslümanın kalbinde değil cebinde olmalı. Para, kalbde ise bu kötüdür ve sevilmez. Bir cep dolu olunca kalb boş olur. İki cep dolu olunca kalb bomboş olur. Cepte olmazsa, kalbde olur. Cepler boş olursa, kalb dopdolu olur hem de cerahatla karışık.

üstü çimen
onun altı çeşme
onun altı horhor çeşmesi
onun altı mağra nedir bu

şelale diycemde ne alaka dimi..

bu bilmece işide hiç bana gore değil...

bunun için ip ucu alsak :) cok mu olur acaba

* İhtiyaçsızlık azgınlığa sebep olur.

yüz mü :)..... ee buda değilse pes buraya daha ugramıycam ;)

benimkiler kolay olur....diycem ama benim ki yok ki :)

hatta unuttum bile diye biliriz...

.... :)

tesekkur ederim...

:) soyuldukları zamanmı :) aklıma sadece bu geldi :D

Namaz kılmamanın ne büyük bir suç olduğunu anlamak için çok sevdiğinizi mesela evladınızı kapının dışına çıkarıp, ben çağırınca gel deyin. Çağırın çağırın gelmesin. Siz defalarca çağıracaksınız da o duyduğu halde gelmeyecek. Ne yaparsınız siz ona? Allahü teâlâ günde 5 defa kullarını çağırıyor. Üstelik bu davetin faydası bize. Davete icabet edenlere yaptığı ihsanlar da ayrı. Buna rağmen yüce Rabbimiz ne kadar sabırlı, ne kadar merhametli, günde 5 defa çağırdığı halde gelmeyen kullarına bir şey yapmıyor, rızkını kesmiyor ve mühlet veriyor.

:) kovboylar trenleri soyar ya..onu gibi cevap budur... :) yani soyuldukları zaman ;)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks