Benim için ne yapardın???

mehmet kardeşim sizin içinde bütün partileri kapatıp tek partili sisteme geçirirdim ülkeyi
bu tek partide tabiki saadet partisi olurdu

kur an kursu acardım...insanlara kur an ogretesin diye..bu msji azra ya yazmamıştım ama ona kısmetmiş..

mehmet kardeşim sizin içinde bütün partileri kapatıp tek partili sisteme geçirirdim ülkeyi
bu tek partide tabiki saadet partisi olurdu

hay ALLAH razı olsun..tabi biz yine demokrasi diyerek muhalefet partisi olsunda isteriz..herkes saadetli değil..ama herkes aday:) adaylık süresi bitene kadar da olsa muhalefet partileri olsun..demokrasi bakımından yani..

bende sizin için evlatlarınınz hayırlı olması için dua ederim/ediyorum..
Allahım evlatlarınızı hayırlı eylesin..vatana millete hizmetler etmeyi nasip etsin..
dinimizin en güzel/en doğru/hakkı temsil eden savunucuları olsunlar..(AMİN)

Selametle...

amin cümlesine..boyle dualar eden dostlarla cennette olmayı nasip eylesin..bende duanıza amin diyorum ve sizin icin Rabbimin rızasını kazananlardan olur inşallah diyerek dua ediyorum..

boyle olmuyor ama biz istanbulda ;siz ise orda sefa da :)

etli ekmek lokantalarını kapatır tum etleri filistin ve afganistana gonderiridim..ki sevaplarınız cogalsın..

seyfullah kardeş sizin için hayırlı bir kısmet bulup elimle evlendirirdim

Seyfullah kardeşim ben sana demiştim başınderde girecek diye.Bekarlık sultanlık tezini bu kadar yüksek sesle dillendirirsen başına bak neler gelir daha.Ama sen neden yorum yapmadın bu temennisine lotus kardeşin.:D

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks