Baykal

millet olarak tuhaf olduğumuz çok bariz...
ecevit hükümeti döneminde bu baykal mecliste bile değil di??
şimdi mecliste 2. parti..
ne yaptıda millet olarak bu adamı 2. parti konumua getirdik..??
BAYKAL ın bu ülkeyi satacak basiretinin olmadığını düşünüyorum..
onu; bizim millete, meclise 2.parti olarak getirtenler ülkenin canına okuyorlar.!
yapılanları temelinde, zannetmiyorum ki BAYKALın zekası var..!!

selametle...

Türkiye nin önemli bir makamında bulunan bir kişi hakkında böyle temeli olmayan yakıştırmalar kullanmak hiçbir Müslümana yakışmaz.O yüzden bu ifadeyi kullanan ve destekleyenleri kınıyorum.Ne bu ülkenin Cumhurbaşkanı ne de Başbakanı ne de muhalafeti sizin beyanınızdaki basit yaklaşımla ülkeyi satmışlardır.

Türkiye nin önemli bir makamında bulunan bir kişi hakkında böyle temeli olmayan yakıştırmalar kullanmak hiçbir Müslümana yakışmaz.O yüzden bu ifadeyi kullanan ve destekleyenleri kınıyorum.Ne bu ülkenin Cumhurbaşkanı ne de Başbakanı ne de muhalafeti sizin beyanınızdaki basit yaklaşımla ülkeyi satmışlardır.

satmadılar !!! ne yaptılar daha berbat bir duruma soktular Çağlayan Tandoğan ,İzmir mitinglerinden haberin yok gibi bölücülükten daha berbat ne var ha sattılar ha satışa çıkardılar ha bunu farklı bbiçimde eyleme döktüler nası yapıcaz alkış tutalım istersen cumhuriyet gitti gidicek dienlere ne dersin ???

Cumhuriyet Mitingleri ülkemizi bir kaosa sürüklemiştir.Krizin eşiğine getirmiştir ancak şurası da bir gerçek ki demokratik bir toplumda bu tarz eylemler gayet doğal.Haklarını aramak isteyenler hiçkimseye zarar vermeden istedikleri yola başvurabilirler.Eğer söz konusu bölücükse satılmışlıksa dış politikada üst üste aldığımız mağlubiyetlerden sizin haberiniz yok galiba.Bunlar satılmışlığın daniskasıdır.Ben asla şunu demiyorum.Mevcut muhalefet güzel işlere imza atabilecek bir muhalefettir.Ancak şurası da bir gerçektir ki o makama gelmiş büyüklerimiz hakkında ileri geri konuşmakta hiçbir din kardeşine yakışmaz.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks