Bayanlar nasıl araba kullanır

öncelikle yaptınız kazalar için geçmiş olsun.
yani bu herkezin başına gelebilir.bazıları dikkatsiz kullanıyo arabayı o yüzden kaza oluyo.yine bunlar kim.erkekler.
yalnış anlamayın sözüm size değil.

Selam,yok yok o bizede fena carpti vur dedik öldürü verdin eline saglik...

abi doğru söyledin harbiden 9 köyden kovdular.
yaa şimdi hakkını yemiyelim arkadaşlar abimiz doğru konuşuyo...

evet onda haklısınız kadında suç giremez oraya inatçılık yapıyo...tutmuş inadı...

sadece kadınlar kaza yapmıyor...erkeklerde dikkatsiz görüyorum çok çılgın kullanıyolar arabayı.bide müziğin son sesi...

sadece kadınlar kaza yapmıyor...erkeklerde dikkatsiz görüyorum çok çılgın kullanıyolar arabayı.bide müziğin son sesi...

fıtrat meselesi elinde dğeli erkeğin eceleci bir yapısı varsa hızlı kullanabiliyor ve çocuğukluğundan beri arabayla büyüdüğü için tutukusu oluyor araba. herşeyden önemli hayallerini yaşıyor bu tür sorunlar oluyor..

o zaman kadınlardada böyle oluyor.siz kaza yapınca bişi olmuyo demekki...biz yapınca diikkatsiz kadınlar oluyo...

Selam,Mehmet gercekten cok inatcisin bana o bayani hatirlatiyorsun.Ne istiyorsun bayanlar gercekten güzel araba kullanirlar iclerinde salaklar olsada(Erkeklerdede var)cok dikkatlidirler.Neme lazim dogruya dogru..

Metin abicim yengemiz arkanda oklavaylamı bekliyor... yengeden bir cay filan iste o gelene kadar bizden tarafa gec bir kac yazı yaz...:rolleyes: :D :D

birkaç ay önce bir ticari taksiye taksi park halinde duruyormuş sol tarafta sağa dönecekmiş bayan ön tamponun sağ tarafını taksinin sağ tarafına vurmuş nasıl olmuş hala anlamış değilmiş...selam ve dua ile..

ya siz erkekler arabayı bile sorun yaptınız.yok kullanamazlar vurular...
hergün bi kaza oluyo onu yapan kim yine şu kadınları beğenmeyen erkekler...
bide derler ehliyeti sana kim verdi bakkaldanmı aldın...
çok komik....

ya siz erkekler arabayı bile sorun yaptınız.yok kullanamazlar vurular...
hergün bi kaza oluyo onu yapan kim yine şu kadınları beğenmeyen erkekler...
bide derler ehliyeti sana kim verdi bakkaldanmı aldın...
çok komik....

Bakkaldan olsa iyi be bacım,
Ben Kasaptan bile ehliyet alanını gördüm, ondan sonrada caddelerin kasabı oluyorlar tabi..
Ben iddia ediyorum, kadınlar daha dikkatli ve daha az hata yapmaya meyilli..
Bu konuda kadınların yanında olduğumu bilmenizi isterim..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks