barnaba incili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yelken06500

New member
hristiyanlarca yasaklanan barnaba incilinden bazı ayetler

''isa dedi:fakat benim tesellim,hakkımdaki her batıl düşünceyi yok edecek ve dini tüm dünyaya yayılıp tüm dünyayı kontrolü altına alacak olan elçinin gemsindedir.çünkü böyle vaatetmiştir Allah,İbrahim'e.ve bana teselli veren,onun dinininsona ermeyecek ve Allah tarafından el değmeden korunacak olmasıdır.'
''kahin karşılık verdi:'Allah'ın elçisi geldikten sonra daha başka peygamber gelecek mi?
''isa cevap verdi:'ondan sonra Allah tarafından gerçek peygamberler gelmeyece ama pek çok yalancı peygamber gelecek ki ben buna üzülüyorum.çünkü şeytan Allah'ın adaletli hükmüyle onları yerinden kaldıracakta kendilerini benim kitabımı bahane edip gizleyecekler .
''kahin dedi:mesihe ne ad verilecek ve hanği işaretler onun gelişini ortaya koyacaktır?
''isa cevap verdi:mesihin adı hayranlık uyandırır.çünkü Allah onun ruhunu yaratıpta göksel bir nur içinde koyduğu zaman ona o adı kendisi vermiştir.Allah dedi:bekle Muhammed!çünkü senin uğruna cenneti dünyayı ve yığınlarca yaratığı yaratacağım,içlerinden seni elçi yapacağım.öyleki kim seni kutsarsa kutlanacak ,kim seni lanetlerse lanetlenecektir.seni dünyaya göndereceğim zaman kurtuluş eçim olarak göndereceğim.senin sözün gerçek olacak.okadar ki gök ve yer düşecek fakat senin dinin düşmeyecektir.Muhammed onun kutlu adıdır.'
''o zaman kalabalık,ey Allah! bize elçini gönder .ey Muhammed!dünyanın kuttuluşu için çabuk gel derler.' kaynak a.v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks