Ayda beş milyar

SUSKUN

New member
Ayda beş milyar kazanmak istermisiniiz : ))))

-Evet
-Hayır

Tek cevap istiyorum.İş adresini 15 Eylül'de açıklayacağım.İnşallah hayal kırıklığına uğratmam.
Selametle

İş adresinizin açıklanmasına iki gün var umarım daha cazip bi iş bulamazsınızda sizi yollarız başka Ayda beş milyar kazanmak isteyen yokmu: )))

"ay" da derken bu bizim bildiğimiz dünyanın uydusu değilse :D

ehhh işine ve yerine bağlı olaraktan "evet" diyelimm :cool:

bu 5 milyar olan nedir??
bildiğimiz 5.000.000.000 TL yeni adıyla 5.000 YTL mi.??

selametle..

Süpersiniz yaa.Tamam arkadaşlar şimdi sonuç zamanı.
-Ayda beş milyar kazanmak istermisin?
-Evet.
-Aya git o zaman:D

Hakkınızı helal edin.
Selametle

Sevgili caferi kardeşim Allah tan iftarların edildiği şu saniyede dua ile sana en kısa zamanda gönline göre iş vermesini diliyorum.Dua ile

Allah yardımcınız olsun caferi kardeşim...
işsizliği bilirim,şu aralar ben de işsizim
durum beyler için çok daha zor olsa gerek...
bizden önce sizin iş bulmanız için dua edeceğiz...
Allah yardımcınız olsun tekrar...

Güzel temennilerinizi dualarınızı şimdi gördüm. Allah(c.c.) razı olsun. Hayırlısıyla 1 haftadır bir iş yerinde çalışıyorum şimdi.Bugun çalıştıgım işyerine haciz geldi 2 iş teklifi daha almıştım birisi çok sevdiğim bir abimden. Nasipse orda devam edeceğim iş hayatına. Tekrar Allah(c.c.) razı olsun.

Güzel temennilerinizi dualarınızı şimdi gördüm. Allah(c.c.) razı olsun. Hayırlısıyla 1 haftadır bir iş yerinde çalışıyorum şimdi.Bugun çalıştıgım işyerine haciz geldi 2 iş teklifi daha almıştım birisi çok sevdiğim bir abimden. Nasipse orda devam edeceğim iş hayatına. Tekrar Allah(c.c.) razı olsun.

Bu haberin gecenin ilerlemiş bir vaktinde çarptı gözüme.REZZAK olana hamd olsun kardeşim.ALLAH bizleri ve işsiz olan bütün kardeşlerimizi ummadıkları yerden rızıklandırsın inşaallah.Dua ile

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks