• Leila

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zippo

• arzuhal

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Hop, bir dakika bayanlar, baylar, ne oluyor. Yemek tarifleri bölümüne çevirdiniz burayı. Burada sevgili moderatörünüz için avatar yarışması var, karıştırmayın şimdi hamsi tava, buğlama... Ne o, zaten midem zil çalıyor... :)

Bekir abi bunlarda sizin için inşaallah beğenirsiniz?

Dualarınızda lütfen! bu kardeşinizide unutmayınız ..

Selam sevgi dua ile...

lals88gu8.jpg

bekiryf6.png

Sayın jüri üyelerine sesleniyor forum ehli

Katılım süresini açıklayın lütfen, sayın MekSeLina ve Tanyeri Hanfendiler ...

Mekselina ablamı msn'de göremedim, onunla birlikte karar verir, açıklarız inşaAllah. :)

Bekir ağabey, Mekselina ablamla rastlaşamadık bir türlü.
Sen belirle bence tarihi, daha uygun gibi.
Ama bence yarışmaya gerek kalmadı, yeni avatarın çok güzel maşaAllah, bana göre daha iyisi forum sakinlerinin önerdiklerinin içinde yok.
Zaten sende sonucu falan beklemedin, fark etmedim sanma, kırıldım yani jüri üyesi olarak.

Şaka bir yana, kararını bekliyorum ağabey. :)

Bekir ağabey, Mekselina ablamla rastlaşamadık bir türlü.
Sen belirle bence tarihi, daha uygun gibi.
Ama bence yarışmaya gerek kalmadı, yeni avatarın çok güzel maşaAllah, bana göre daha iyisi forum sakinlerinin önerdiklerinin içinde yok.
Zaten sende sonucu falan beklemedin, fark etmedim sanma, kırıldım yani jüri üyesi olarak.

Şaka bir yana, kararını bekliyorum ağabey. :)

Ben jurinin işlerine karışmam, işinize sahip çıkın, baba ne? Bu arada sizi tahrik için her gün bi avatar koyacam :eek: hah ha... :rolleyes:

Jüri misin derdin var.. :cool:

O zaman son bir hafta, gelecek Pazar son gün. :)

bekir abi bu gün sabah koydugun avatar bence çok güzeldi
ayışığı çok begendim bence bu kalsın
nden bu kadar begendim hiç anlamış degilim yavv:p

Forumda ticaret serbest mi Bekir ağabey? Serbestse bizde satalım bir iki parça birşey de, nasiplenelim değil mi ya.. :)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks