![]()
umarim begenirsin abi
birinciye demisin ama bende isterim bi yasinolmassa bi fatihayada raziyim,yeterki okuyan olsun benim icinde
ayrica yarismaci arkadaslara basarilar dilerim![]()
![]()
![]()
![]()
benden 3 tanebu arada kazanmasamda dua bekliyorum kızıma (sağlık ve sıhat için)
Ben jüri olurum ama bedava değil Bekir ağabey, bende isterim bir Yasin..
Aşağısı mümkün değil kurtarmaz..
Kulis işine de Mekselina ablamla konuştuktan sonra karar veririz artık..![]()
Gel anlaşalım Tanyeri, bir Fatiha'ya fit ol sen, unutma jürilik önemli bir makamdır![]()
Evet, bu kısmı eksik kalmış, sağolasın. Tarafsız jüri ve kaç kişi? Peki, jüri MekSeLina ve Tanyeri olsun. Onlar avatar asamasınlar ve katılımcılar en fazla 2 avatarla yarışmaya girebilsinler.[/
quote]
bence forumda oylamaya açılsın.....
bütün üyeler oy kullansın yarışmaya katılan avatarlar için![]()
Evet, bu kısmı eksik kalmış, sağolasın. Tarafsız jüri ve kaç kişi? Peki, jüri MekSeLina ve Tanyeri olsun. Onlar avatar asamasınlar ve katılımcılar en fazla 2 avatarla yarışmaya girebilsinler.[/
quote]
bence forumda oylamaya açılsın.....
bütün üyeler oy kullansın yarışmaya katılan avatarlar için![]()
Ya sen bir karışmasana ya...![]()
Ya sen bir karışmasana ya...![]()
herkesin zevki faklıdır.
daha adaletli bi yarışma için böyle olmalı diyorum ben
bu şekilde olursa avatarları sana ve mekselinaya beyendirmeye çalışacağız ve siz bayan olduğunuz için çiçek böcek koyanlara daha fazla puan verebilirsiniz
misal yani![]()
herkesin zevki faklıdır.
daha adaletli bi yarışma için böyle olmalı diyorum ben
bu şekilde olursa avatarları sana ve mekselinaya beyendirmeye çalışacağız ve siz bayan olduğunuz için çiçek böcek koyanlara daha fazla puan verebilirsiniz
misal yani![]()
Aşk olsun ayşe, biz o kadar zevksiz miyiz çiçek, böcek vs..
Tamam, olmuyorum jüri falan, n'aparsanız yapın..![]()
Mülk'tede anlaşırsak, olur..![]()
"Verilmiş haklar geri alınmaz" prensibi gereği, ayyşe'nin fikri de iyi olsa bile jüri MekSeLina ve Tanyeri. Ancak şu olabilir, buna da Mücahid karar versin, jürinin seçeceği en iyi üç avatarı ankette oylamaya sunalım mı diye. Herkes memnun mu?![]()
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.