Avatar resminiz ne ifade ediyor?

peki öyle olsun.ama resmi değiştirdiğin iyi olmuş.biraz da gülen insanlar görelim yaa.
ayrıca benim avatarlarım hakkında kimse bi yorum yapmadı.demekki yüzü kızgın resimler koymak gerekiyor.

evet

evet

peki öyle olsun.ama resmi değiştirdiğin iyi olmuş.biraz da gülen insanlar görelim yaa.
ayrıca benim avatarlarım hakkında kimse bi yorum yapmadı.demekki yüzü kızgın resimler koymak gerekiyor.

seninde suratın belli olmuyo..

çok sık avatar değiştirdiğin için bi yorum yapamıyoruz..ama eğer resimdeki kişiysen bi yorum yapalım..elindekinin ne olduğunu çözemedim...sanırım cep telefonu..arkadandaki şamdan gerçekten fotoğrafa bi hava katmış..sol üst köşede duran stv televizyonunun logosumu var yoksa banamı öyle geliyo:)

çok sık avatar değiştirdiğin için bi yorum yapamıyoruz..ama eğer resimdeki kişiysen bi yorum yapalım..elindekinin ne olduğunu çözemedim...sanırım cep telefonu..arkadandaki şamdan gerçekten fotoğrafa bi hava katmış..sol üst köşede duran stv televizyonunun logosumu var yoksa banamı öyle geliyo:)

tespitin doğru evet stv nin amblemi var.çünkü o resim stv deki yapmurdan sonra diye bi dizi var ordan aldım.elinde cep telefonu var.

Ben resmim zahirde çirkin siyah bir kara süvari;
hakikatte ise güzel ve nuranı bir insan...

Zahir ile batının farkını temsil ediyor...

benim şuanki avatarım bi göz güzel bi göz.gözlerin gerçektende çok anlamlı ve herşeyi ifade ettiklerini düşünüyorum...

Geri