bir düşünün askeri ücret 2000 milyar olsun bir hayal edin sizce herşey iyimi olucak? kimse çalışmıcağından para yiyeceğinden yine değişen birşey olmayacak çalışan azalıcağından geçici 1ay rahatlık olucak ikinci ay 2000 milyar elinizde olucak ve yine kıtkanat geçiniceksiniz çünkü herşeyin değeri aynı şekilde artıcak. bu sefer talep artıcak ürün azalıcak onun için ürün pahalanıcağı için değişen olmayacak.. yani bu askeri ücret az yok zam da zamn diyenlerin zerre kadar iktisat bilgisi yok...
bir düşünün askeri ücret 2000 milyar olsun bir hayal edin sizce herşey iyimi olucak? kimse çalışmıcağından para yiyeceğinden yine değişen birşey olmayacak çalışan azalıcağından geçici 1ay rahatlık olucak ikinci ay 2000 milyar elinizde olucak ve yine kıtkanat geçiniceksiniz çünkü herşeyin değeri aynı şekilde artıcak. bu sefer talep artıcak ürün azalıcak onun için ürün pahalanıcağı için değişen olmayacak.. yani bu askeri ücret az yok zam da zamn diyenlerin zerre kadar iktisat bilgisi yok...
insan ne kadar maaş alırsa o kadar çok harcar
yaşadım biliyorum
asgari ücretin çok yukarısında maaş aldığım halde geçinemiyordum
şu an o kadar maaş almıyorum ve harcamalarım farklılaştı.
çok memnunum...
atv ve diğerlerinin yaptıkları halkın kafasını karıştırarak onları galeyana getirmek...
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.