asıl soykırımı kim yapmış?

islamci

New member
Amerika "soykırım tasırısını" onayladı ve "Türkler soykırım yaptı" dedi. Ama Irak sokaklarında çekilmiş bu fotoğraflar kimin soykırım yaptığını açık bir şekilde ortaya koymaya yetiyor...
1.20071011161914.jpg

- Irak'ta çeşitli suçlamalarla tüm erkek akrabaları gözaltına alınan bir Iraklı kadının gözyaşları...

2.20071011161957.jpg

- Markette alışveriş yaparken kocası yanıbaşında şüpheli kişilerce öldürüldü...

3.20071011162033.jpg

- Necef'te Iraklı bir adam 25 Şii'nin ölümüne neden olan ABD saldırısına tepkisini gösteriyor...

4.20071011162110.jpg

- Silahlı ve üniformalı kişiler tarafından öldürülen kardeşinin yasını tutuyor

5.20071011162201.jpg

- Irak'taki önüne geçilemeyen şiddetin bir başka kurbanı...

6.20071011162236.jpg

- Iraklı özel güvenlik görevlileri bir otomobile ateş açtı, iki kadın öldü. Bu olay ABD'li özel güvenlik şirketi Blackwater çalışanlarının açtığı ateşte 17 Iraklı sivilin ölmesinden iki gün sonra gerçekleşti. Bu olayda da aynı şirketin bağlantısı olup olmadığı kesinlik kazanmadı.

7.20071011162322.jpg

Ya her sene bu soykırım gündeme geliyor. Artık kabul edilsin istiyorum. Evet bende bu tasarı ABD senatosundan geçsin istiyorum.

Önemli olan Allah katında vicdanımız değil midir? Bizim vicdanımız rahat biliyoruz ki dedelerimiz böyle bir katliam yapmadı.

Ama bilmeliyiz ki, her sene önemli kararlar arefesinde ABD aynı şeyi yapıyor. Ermeni tasarısını göndeme getiriyor. Türkiye bu konuda hassas olduğu ve sembolik olarak bir mağlubiyeti temsil ettiği için böyle bir tasarıya karşı şiddetli tepki veriyor.

Sonra bir bakmışsınız ABDli elçiler Türkiyede bizim elçilerimiz Amerikada. Bir yığın gösterişli görüşme ve rafa kalkan tasarı. Taki Türkiye önemli bir karar verme aşamasına veya ABD çıkarlarına muhalif bir iş yapana kadar. Sonra tekrar gelsin tasarı gitsin tasarı.

Artık şu tasarı kabul edilsi de rahatlaylım. ABD siz Ermeni soykırım yaptınız dediği vakit hakikat mi değişecek, ne olacak, Ermenistana toprak mı vermemiz gerekecek. Dünyaya rezil mi olacağız? NE olacak?

Söyliyeyim mi hiç bir şey.

Bırakalım ABD kendi çalsın kendi oynasın. Bırakalım Ermni tasarısı kabul edilsin. Onlara böyle bir tasarı kabul edilmesi için yardım ederek tuzağa düşürelim.

Bakın Türkiye nasıl rahatlıyor. Her şey daha güzel oluyor.

Ayrıca bu gün Ermeni tasarısına en çok AKP liler karşı çıkıyor. Tam sayısını bilemiyorum 19 ülke bu tasarıyı kabul ettiği zaman Dış işleri bakanı olan kişi bu gün Cumhurbaşkanı. O zaman neden böyle bir kıyamet kopartılmadı. O da ayrı bir muamma!
Selametle

Dogru söze haci emmin bise demez diye bir tekerleme varya Duhacigim aynen öyle.Aslinda Soykirimi ben yaptim gecen tatilde sunu bir zahmet ABD ye bildirse bizim icerideki isbirlikciler...Nasil yaptigim ise söyle gelisti bilirsiniz biz güneyde yazin oldukca kalabalik yasariz evlerde en büyük zümreyide Sinekler olusturur idi ama bu sene katlettim onlari hemde yakindaki bataklikla beraber..hehehehehe...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks