Arzin Merkezinde bulusmaya cagrilanlar...

Enver Ýstek

metin mete
samanyolu.jpg

Televizyonu ana haberler ve haber programları için seyredenler genellikle bir çok tv kanalının ana haberlerini peşpeşe ,aynı saate çakışanlarıda zaplıyarak dönüşümlü olarak izlerler,böylece karşılaştırma imkanı bulup
kolayca yanlı,abartma,uydurma,maksatlı,saptırma ve gözden kaçırmaların farkına varıp tespit edebilirler.

Böyle bir haber izleyicisi iseniz F.gülen cemaatinin TV kanalı STV ve haberlerinin cemaatin çıkar ve amaçları doğrultusunda dezenformasyon,manipulasyon,ajitasyon,provakasyon ve propaganda yapan,beyin yıkayan
operasyonel bir kanal olduğunu çok açıkça anlarsınız.
Gözükara bir AKP iktidarı borazanlığı;akp ülkeyi çok iyi yönetiyor,hükümet çok başarılı,Türkiye şaha kalktı ama şu muhalefet yokmu herşeyi kötü gösteriyor,her işe çomak sokuyor,köstek oluyor ülkeye zarar
veriyor,hele laikçi basın,ordu-g.kurmay,yüksek yargı,üniversite rektörleri(geçmiş cumhurbaşkanımızda dahildi) onlar yokmu bunlar elitist statükocu jakobenler, Demokrasi ,bireysel hak ve özgürlüklerin
düşmanı,müslümanlara zulmeden darbeci dinsiz masonlar,imtiyazlarını kaybetmek istemeyen bunun içinde hertülü melaneti yapan derin çeteciler bu çerçevede bir yayın politikası.aylardır hatta birkaç yıldır yaptıkları bu
TARAFTARA,APTALA,YALAKAYA HABERLER...

Tabii yaptıkları habercilik değil,OPERATİF CEMAATÇİLİK.Türkiyeyi B.O.P.(ILIMLI İSLAM FEDERASYONU-YENİ OSMANLICILIK(ama aslında BÜYÜK İSRAİL)) doğrultusunda ümmetleştirerek değiştirmek,dönüştürmek
amaçlı ABD,AB ve arka planda İSRAİL destekli operasyonel Televizyonculuk..Gülen cemaati zaten Türkiyenin OPUS DEİ si gibi OPERATİF NURCULUK bir çeşit İSLAM MASONLUĞU yapıyor.tabi bu durum ne derece
f.gülen kontrolunda oda ayrı konu ama görünen oki cemaat artık f.gülenin kontrolundan çıkmış gibi çünkü yapılanlar hem cemaatin hemde f.gülenin aleyhine işler duruma geldi.

İslamcılar yakın geçmişte önyargılı,taraflı,batıcı,laik(çi) olduklarıdan hep bir kısım medya,kartel medyası diyerek klasik büyük medya organlarını eleştirir,suçlarlardı.geçmişte onları nelerle suçluyorlarsa günümüzde
beşbeterini son derece absürd bir tarzda diğer bir kısım medya olarak yapıyorlar,bu nasıl bir islam anlayışıysa(herhalde peygambere atfedilen savaş hiledir sözünden hareketle her yol mübah diyorlar).yoksa dertleri
tarafsız doğru habercilik falan değil, Televizyoculuk,gaztecilik hiç değil amaca giden yoldaki araçlar o kadar.maalesef meslek ahlakı taşımıyan insanlarda rakamlar yüksek olduğu için bunların TV,gazete,dergi vb.
çalışarak bunlara alet oluyorlar.

STV bunların başı adı üstünde SAMAN TV saman kafalıları,RAİNA ları yemliyor,yayınladıkları bir yığın gerçek ötesi akıllara zarar iyisaatte olsunlar dizileriylede afyonlayıp,uyutuyorlar.saman tv,saman gaztenekesi,kanal
yedi(malı götürdü),yen(esk)i şaffak,showmen belediye başkanının kanal a(kp)sı,a(kp)tv,taraftar ve (a)star gaztenekeleri,devşirme kanal24,kürt-islam tv(iha)neti bu kategoride ön plana çıkanlar olarak sayabiliriz.ortada
hak,adalet,vebal,kul hakkı,insaf hiç bir kaygı yok;körükörüne savunmak ve suçlamak.laf cambazlığı,demogoji,slogancılık,halk goygoyculuğu,arkadan dolaş al puanı taktikleri,ucuz,basit ak(p)lama ve karalama
kampanyaları..işte görüyoruz anahaber tv dizisi ergenokon haberlerini,daha iddianame yokken herkesi suçlu ilan ettiler,iddiame açıklandıktan sonra suçluluklarını tescillediler bir ceza kesmedikleri kaldı,hani nerde sıkça
agızlarına doladıkları insan hakları,batılı anlamda demokrasi orda suçluluğu ispatlana kadar yani hüküm giyene,cezası kesilene kadar herkes suçsuzdur(İ.H.E.B. madde.11),ya peki islamın HAK ve ADALET
anlayışı,suçladıkları tu kaka ettikleri bir kısım medyanın kartel medyasının durumuna fazlasıyla düştünüzmü düştünüz,hadi onlar size göre dinsiz,mason,münafıkta ondan öyle davranıyordu ama siz müslüman hemde
dini bütün müslümansınız..nasıl olucak şimdi..olucağa şu ayetler cevap veriyor:

-Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın ayetlerine inanmayanlardır. İşte onlar yalancıların ta kendileridir.Nahl 105

-O durumda siz onu (iftirayı) dillerinizle aktardınız ve hakkında bilginiz olmayan şeyi ağızlarınızla söylediniz ve bunu kolay sandınız; oysa o Allah katında çok büyük (bir suç)tür. (24/15)

- Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan KİNİNİZ sizi adaletsizliğe itmesin. Adil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır.
Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.5/8

-Muhakkak, Allah size, emanetleri ehline vermenizi ve İNSANLAR arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder.” ( Nisa Sûresi, 58)

Son günlerde kartel medyası dedikleri merkez medyada AKP ile ilgili yolsuzluk(inanç hortumculuğu) haberleri ki çok ciddi iddialar üzerine tayyip bir şiddet bir celal habercilik yapan medyaya,patronuna veryansın
ediyor,peki ergenekonculara bin beterini senin yandaş medyan yaparken nerdeydin ,ee etme bulma dünyası tamda buna denir..

Ayrıca bu tv kanalları ve gazetelerin kendi vatanlarına T.C.Devletinin temel kurumları ve rejim aleyhine sürekli ve kapsamlı bir karalama,yıpratma kampanyası yürütürken neden ABD ve İSRAİL in ortadoğuda
müslümanlara yaptığı işgal,zulüm ve katliamlara karşı pasif,sıradan,tepkisiz ve cılız bir yayın politikası izlerler,bu nasıl bir müslümanlık ve HAK anlayışıdır,sözde çok inandıkları Ahirette, huzuru mahşerde ALLAHA nasıl
hesap verecekler,ne diyecekler; onlara gücümüz yetmezdi,üstelik hocaefendimiz onlara sığınmıştı,AKP hükümetimizide destekliyorlardı,yeterli gücü elde edince onlarında defterini dürücektikmi diyecekler yazık çok
yazık.sizin NURUNUZ bumu,karanlık gizli masonik cemiyetler gibi ülkeniz aleyhine çeşit türlü entrikalar çevirmekmi;islam tasavvuf ve ahlakı,edep ve hayası size bunlarımı emrediyor(oysa araf.28 de ALLAH fenalığı
emretmez diyor),son osmanlı şeyhülislamının boşuna nurculuk için masonlukdan daha tehlikelidir fetvası vermediği şimdi çok iyi anlaşılıyor..

Hakan Ataman

enver istekten alıntı

enver istekten alıntı

Enver istek: Ben bir şey öğrenmek istiyorum açtığınız konunun detayına
inmek hiç arzu etmediğim bir şey, üstelik sizin islami görüşünüzü de
anlamakta güçlük çekiyorum. Şirk korkunuza katılıyorum çünkü hakikaten
şirk kokusu kokan tarikatçılar biliyorum. h.z. Allah onlara da hidayet
versin. fakat her tasavvufa giren insanları müşrik gözüyle görmeni de
kendi görüşün olarak kabul ediyor h.z. Allah sana da hidayet versin
diyorum. Aslında ben asıl merak ettiğim konuya şimdi giriyorum.

Ayeti kerimeler yazıyor h.z. Allahın çok önemli emirlerini duyuruyorsun
Allah razı olsun. fakat, bir bakıyorum din düşmanı medyaları savunuyor
dini kanalları yeriyorsun.
senin dinci mi layıkçı mı ergonokoncu mu ne olduğun bizi bağlamaz.
Ancak şu andaki iktidarı da sevmediğin belli. bu da senin en doğal
hakkın. çünkü hiç kimseyi tahakküm altına alıp kendi sevdiğini ona
sevdiremezsin. Çünkü her kez sevdiği ile beraberdir Ahirette de,
sevdikleri ile haşrolunur.

Geçen gün cemaatimizden biri bana sordu, Ergonokoncular gerçekten
vatanı sevenler topluluğu mu dedi.
Ben de, kanaatimce Ataturkü put yapıp şirke düşenlerin topluluğu dedim.
Tabii bu da benin düşünce hakkım değilmi.

Şimdi ise size soruyorum sizin bu husustaki fikrinizi öğrenmek istiyorum.
İçlerinde koministlerin milliyetçilerin Atatürkü put yapanların da olduğu
Ergenokon ismini alet edenler sizin fikriniz ile nasıl insanlardır.?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks