ARMUT nasıl yenir?

yok bacım yok, açıklasada gitmem artıkın,
valla bu gidişle beni aç kor adanalarda..
neyse,
hepinizi kapadokyaya bekliyorum, testi kebabı yemeğe..
gelecekler önceden adını yazdırsın lütfen..

Kardeşim ben sana başımın üstünde agırlarım ayıpsın yaaa,

adananın yemeklerini bilmiyosun sen yemedigin için, sen misafirim ol ondan sonra gör, açmı kalıyosun yoksa, göbekmi çıkıyor:D :D

nurullah kardeşim açıklarsa sevinirim...

azra kardeşim bizim adana da yazları çok sıcak geçtigi için;bici bici çok sevilen ve rahatlatan bir meşrubat diyelim,
bici bici yapılışı:
buzu rendelerler ve içine nişastadan yapılan yarı katı şeklinde tatlıyı küçük küp şeker büyüklügünde doğrayıp,üstüne rendelenmiş olan karsambacı koyarlar onun üstüne kırmızı gül suyu dökerler,pipetle gül suyunu içer ve kaşıkla tatlı ve karsambacını yersin kardeşim, çilekli,kirazlı ve karışık meyveli bici bicide yapılmakta olup,yazın o aşırı sıcaklarda serinlemek ve ferahlamak için tercih edilenbir yiyecek ve içecegimizdirr.

ayyy anlatırken bile canımmm istedii yaa, hergün 2 defa yerim muhakkak,

buyrun beklerimm sizlerii kardeşlerimm,bici bici den ve acılı adanadan,şalgamdan mahrum kalmayın.

Selametle

saolasın ne güzel anlattın insanın yiyesi geldi valla.
inşallah bizede yemek nasip olur...

sende sağolasın,inşallah bir gün yersin kardeşimm, ama senin yerinede yerim ben , gelirseniz buralara başımın üstünde yeriniz oldugunu sakın unutmayınn haaa, unutursanız üzülürümmm

saol hani leyla varya o benim görümcem canım yani bi kardeşim sayılır kendisi...
şimdi oda adanada evlenip oraya gitti...
inşallah...

saol hani leyla varya o benim görümcem canım yani bi kardeşim sayılır kendisi...
şimdi oda adanada evlenip oraya gitti...
inşallah...

kardeşimm ozaman leyla kardeşimizde anlatsın sana adanamızın güzel yemeklerini ve içeceklerini, iyiki adanaya geldim demiştir yemekleri görünce:D :D :D

:) evet bize sözü var şöyle güzel bi adana...
...............inşallah bizde onun sayesinde gelip adanayı görmüş olacağız................:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks