Arkadaşlar Lütfen...

Azra

New member
Arkadaşlar din kardeşlerim bi kaç gündür buraya bi kaç kişi üye olmuş ortalığı karıştırıp duruyolar.bunlara bi çözüm gerek değilmi?dilerimki sizde benimle aynı fikirdesiniz....buna bi çözüm yokmu?

çözüm olarak atılmasından yanayım şahsıma yapılan hakaretten dolayı özel mesaj bölümünü kapattım

arkadaslar admin gerekeni yapacaktir ins bu konuda.sizlerde biraz daha sabirli olun ve yumusak davranmaya calisin.her isde vardir bi hayir.selametle

"Rahmân'ın (has) kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler...Kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) “Selam!” derler (geçerler)” (Furkan 25/63)

Arkadaşlar moralimizi bozmayalım ve Ayet düsturuyla bakalım inşaallah onlara pirim kazandırmamış oluruz.

ayıp arkadaslar ikinizede hiç yakışmamış
sorun varsa aranızda halledin buraya bu rezilliği taşımaya ne gerek var lütfen kaldırın sunu ..
selametle..

bak merve denilen sen ne yazıyonki arkadaşda bunları yazıyo...evet burası islami bi site size göre değil...

kadinligimdan utandim.lutfen yapmayin.Allah rizasi icin durdurun bu igrenc tartismayi.Allah rizasi icin dedim...

Yönetimi bu tür dengesizliklere anında müdahaleye davet ediyorum.Bu bir kaç kişi gelir gelmez provakatif konular açarak belli ettiler zaten kendilerinineden bu tür seviyesiz mesajlar onaylanmadan yayınlanıyor anlamadım.Bir erkek olarak ben utandım.Bu güne kadar böyle bir olay hiç görmedim bu sitede.Arkadaşlar bu olaylar alet olmayın müslüman basiretlidir.Konunun nereye çekilmeye çalişildiğını anlar anlamaz diyalogu kesin olsun bitsin.Onların misyonu bu lütfen oyuna gelmeyin.

Admin ve mod arkadaşlar açılan topic lerin kapatılmasından yanayım çünkü gereksiz yere insanlar tartışıyor .

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks