Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah razı olsun...Bazen yanımda olduğu için kıymetini bilemediğim düşüncesi kaplıyor beni, biraz uzak kalsam yanıyorum yanmalarıma... paylaşım için teşekkürler abi...sağolasın.
Ana gibi yar , vatan gibi diyar olmaz demişler büyüklerimiz,, annelerimizin kıymetini bilelim....
Birisi yaşlanan anneyle babasına çok iyi bakarmış , her dediğini yaparmış, bir büyüğe sormuş, demiş ki " Onlar küçükken bana bakmışlardı, şimdi de ben onlara bakıyorum, böylece onların benim üzerimdeki hakkımı ödemiş olur muyum ?"
Büyük zat şöyle cevap verir" Hayır asla, çünkü onlar senin hayatta kalman için sana bakıyorlardı, halbuki şimdi sen onlara ölmesi için bakıyorsun..."
Bugün anneler günü olması hasebiyle, annesinden ayrı olanlar kardeşlere bu şiiri ithaf etmeyi düşünmüştüm, inşaallah aynı duyguları dile getirmişizdir.... 2001 de karalamıştım , okuduğunuz için ben teşekkür ederim...
ahh ruşen abim..Allah emeklerini zayi etmesin..gerçi O (c.c.) zayi etmez yeter ki biz zayi ettirmeyelim..
Rabbim razı olsun......
Annemi çok özledim yaaaaaaaaaa.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.