Allah rızası için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azra

New member
allah rızası için şunu susturun alevi canları.ağlıyorum artık yazdıkları için.bana özel mesajla küfürler yağdırıyo.ne anamı koydu ne babamı.lütfennnnn Allah için bana yardım edin....lütfen duyun yardım bekliyorum Allah aşkına.........

ben buraya bişiler öğrenmeye geldim...huzurumuzu kaçırdı bu kişi.sabahda başka bi üye böyle yaptı....

bu sitenin yöneticisi yokmu
ilgili şahsı devre dışı bırakabilir atabilir siteden allah sanada sabır versinn
ilgilenme sende bırak kendi kendine yazıp dursun bırakır inşaallah

ya arkadaslar ne var biliyormusunuz.yeter artik sizin bu basliklar altinda actiginiz konularda bizi rahatsiz ediyor.neden sizleri rahatsiz eden kisileri ozelden admine bildirmiyorsunuzda burda konu aciyorsunuz.serbest kursu islami bilgiler hakkinda konu acilmasi uzerine yapilmistir, her rahatinizi bozani sikayet etmek icin degil.lutfen daha dikkatli olalim

ya arkadaslar ne var biliyormusunuz.yeter artik sizin bu basliklar altinda actiginiz konularda bizi rahatsiz ediyor.neden sizleri rahatsiz eden kisileri ozelden admine bildirmiyorsunuzda burda konu aciyorsunuz.serbest kursu islami bilgiler hakkinda konu acilmasi uzerine yapilmistir, her rahatinizi bozani sikayet etmek icin degil.lutfen daha dikkatli olalim

böylesi durumlarda insallah bir daha olmaz, kardesimizin dedigi gibi yöneticilere özelden bildiriniz lütfen, konuyu kapatiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks