Allah Rizasi Için... Ne Olur

ebedi

New member
Esselamu Aleyküm Can Kardeşlerim Sizlerden Bana özel Olarak Dua Etmenizi Rica Ediyorum. şu Garibani Kirmayin Ne Olur, Duanizda Bir Köşede Bana Ayirin Lütfen. Bu Aralar Hiç Iyi Değilim Ne Yaptiğimi Bilmiyorum. Günah Batağina Girmeden Ne Olur Bana Dua Edin Ne Olur.

Rabbim yardımcın olsun eğer ki bunları düşünebiliyorsan sana Rahmet kapısı açılmış demektir.. unutma hastalığı bilmek tedavinin de nasıl olacağını bilmekten geçer...
insanlar Rab den gelecek lütuftan ümitli oldukları gibi Allahta insanlardan ümitlidir.. herdaim dua ile..............

Allah yar ve yardımcın olsun ebedi kardeşim...
yanlışlar beşer sıfatından kaynaklanır..sıkıtnı bundan ders almamaktadır..
Allah yanlışlarımızdan ders almayı nasip etsin..

selametle...

Allah(cc) yar ve yardimcin olsun.Haakinizda hayirlisi neyse onu versin.

kardeş Allah yardımcın olsun.dilediğini versin.

hakkında ne hayırlısıysa o olsun...

Allaha emanet ol...

yaradan yar ve yardimcin olsun kolaylikla atlatirsin ins.
Allahim götüremiyecegimiz yükü bizlere yükleme...intihanlarimizi kolay eyle... bizleri dogru yoldan ayirma.. bizleri salih saliha kullarindan eyle... aminnnn

güzel kardesim dua istemişsin

allah yar ve yardımcın olsun

bi eleştiri yapacam demişsin ki günaha girmeden ban dua edin niye bile bile günah işliyorsunki biri seni zorla günaha mı sokuyor

duanın kabul olması için af dilediğin hatalarını bir daha yapmamalısın bence daha sonra yapacağını biliyorsan bu duanın ne ehemmıyetı var dimi ama:cool:

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks