Alakaya maydanoz oyunu!..

''gezme'' kelimesi gezmek fiilinden türetilmiştir..''k'' harfe kaldırılmış ve kelimeye olumsuzluk belirten bi anlam katmıştır..hatta bu olaya binayen sarımsak cildi gençleştirir ve bilgisayarınızın ram miktarını önemli ölçüde azaltmaya yarar..

Azranin dedigi gibi bugün forum bi acayip hersey cok degisik masallah.Bi TÜRLÜ CIKAMADIM CIKARTIN BENI BURDAN.

Evet mekruhtur bencede..ağzı sarımsak kokanlar için ayrı bir bölüm yapmaları lazım..Çünkü edebiyat eserlerinde genelde betimleyici bir tavır takınılır..

sogan sarimsak kokan yerlere girilmez diye tabela asalim

Gülya kardeşim hocaya şöyle de ''Hocam ders çalışamadım tüpün altı açık kalmış''
ya da ''Hocam ders çalışamadım güneş enerjisi patlamış''..Bu ikiside tutmazsa en etkileyici silahı kullanırsın..''Hocam ders çalaşamadım elektrikler kesildi''
..:D:D:D

sularda kesilmis olabilir.Otobüsü kacirdim.vs.vs.

aaaaaaaaa ayipsiniz.ben otur bahaneleri anlattim artik hocaya.yeni bi bahane bulun bakim kardesinize.yoksa kalirim sinavdan haberiniz olsun:D :D :D

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks