Ahir Zaman İncileri -II-

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Kur'an'da Yahudiler ve Hıristiyanlar diye bir tabir yok mu, var. Bu bir literatürdür. Eğer onlar ahirete inanıyorlarsa, Peygamberlere inanıyorlarsa, kitaplara ve meleklere inanıyorlarsa, kendilerini Hıristiyan olarak tanımlasa bile bir nevi Müslümandırlar. Bediüzzaman böyleleri için "İsevi Müslümanlar" diyor. Açık örnek verecek olursam; Maroviç, Vatikan Büyükelçiliği İstanbul Temsilcisi, ama Peygamberimiz'in peygamber olduğunu kabul ediyor. Kendisine "Siz nesiniz?" diye sorduğunuzda "Ben Hıristiyanım" diyecektir. Şimdi siz Maroviç'e "Hıristiyanım" dediği sürece "Hayır, Müslüman değilsin" diyebilir misiniz? Şahsen bunu diyemeyeceğimizi düşünüyorum.

Harun Tokak
Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı

İşte çok ince ve önemli bir nokta. zamanında ingiliz, hıristiyan bir arkadaşla aramızda bu konu geçmişti. bu arkadaş oturmuş ve tüm dinleri araştırmış, kitaplarını okumuş. bana ''biz aynı Tanrı ya inanıyoruz'' demişti. İslamiyete bakışı klasik batılılar gibi değildi, peygamberimize inandığını söylüyordu, ama hıristiyandı...

İki Dini tasdik eden Müşriktir (Kafirdir)İMAM RABBANİ AHMED EL FARUKİ EL SURHINDI EL MUCEDDİDİ KUDDUSİ SIRRİHUMA...

Oooooo! İnciler çokmuş yahu ! Ben yeni gördüm.

Çok uzak kaldım çook. Bu dünya taşgalesi yedi bitirdi beni. Kocca kocca adamlar bir de ! Hiç mi utanmazlar, hadi geçtim utanmalarını hiç mi korkmazlar da Allah'ın ayetlerini üç beş paraya satarlar. Fesubhanallah...

"Inned dini indallahil İslam!" (Al-i imran:19)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks