Adını yaz,arabanı göstersin!

zaten seninkine bakıp anca teselli oluyorum:Dbenm arabamdan dahada kötüleri varmış die ama seninkinden daha kötü bi araba çıkarmı orda emin olmamakla birlikte kendini nasıl teselli edersin bilemiyorum:D zu ha ha ha ha
acımasızmıyım ne:cool: nese gel sen annemin yada touran ablanın arabasına bin benmki hiç yoktan 5 10 metre giderde seninki ittirsen bile gitmez be... ho ho ho
ha ha ha,keh keh keh,:rolleyes:

intikamım acı oldu :cool: zu ha ha ha

doğru dersin benim arabaya bakıp teselli ediyon ama bilmiyonki senin araba benim araba kadar yolcu almaz pıknık yapsak su forumda herkes ıcıne sıgar arabamın ama senınkıne sadece 4kısı sıgar bak bende bunnla kendımı tesellı edıyorum :D:D

aman takma yha kafaya benimkiyle takas ederis olur biter:D

bak kendi arabımı çok seviyorum ama sırf senin için ha,kıymetimi bil konularıma teşşekür et yorum yaz hihi:p

Vayyy Helal olsun;) Sen hic merk etme kiymetini bilirim, konularina tesekkur ederim;)... Bak hatta simdi bi tesekkuru verdim bile :)

yok yok şaka yapmıştım zaten senin arabana zevkle binerim kim zevkle binmezki o arabaya:rolleyes::) canım ablambenm allah sana bunun gerçegini verir inşallah güzel yürekli ablacım:)o zamnda gerçekten atarız forumun bayanlarını arabaya pasta börek yapıp piknige gideriz:)bak burda kısmet olmazsa cennette olur inşallah,sözümüz kalsın:)

Allah razi olsun güzel kardesim,daha güzelleri senin olsun insallah...
evet cok güzel olurdu tüm bayanlari toplar giderdik ama yapariz insallah nerdeyse kismetimiz orda olur...sevimli tatli kardesim:):)

işte hayalimdeki araba
im020.jpg
:D:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks